INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - HUESCA 3-2

REAL MADRID - HUESCA 3-2 // » Zidane obține o victorie chinuită cu ultima clasată » Lucas Zidane a fost în poarta Realului

Real Madrid // FOTO: Reuters
Real Madrid // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 09:00

Real Madrid a câștigat duelul cu Huesca, din etapa a 29-a din La Liga, scor 3-2 . 

Fix înaintea partidei, Zidane i-a uimit pe toți și l-a titularizat pe fiul său în poarta Realului.

Nici bine nu a început meciul că Zidane jr. a încasat un gol în minutul 3 al partidei, Cucho fiind autorul. Real a adus egalarea în minutul 25 prin Isco.

În repriza a doua Real a mai înscris prin minutul 62, datorită lui Ceballos, iar Huesca prin fotbalistul Etxeita. Benzema a marcat golul victorie în minutul 89 al partidei. 

Trupa lui Zidane este pe locul 3 cu 57 de puncte. Huesca rămâne codașa clasamentului, cu doar 22 de puncte. 

REAL MADRID - HUESCA 3-2

A marcat: Isco 25', Ceballos 62', Benzema 89'/ Cucho 3', Etxeita 74'

Click aici pentru live+statistici de la meci

Echipele:

Real Madrid: Zidane – Odriozola, Nacho, Ramos, Marcelo – Isco, Llorente, Ceballos – Diaz, Benzema, Bale
Antrenor:
Zinedine Zidane

Huesca:  Santamaria - Herrera, Etxeita, Mantovani, Pulido, Javi Galán - Musto, Moi Goméz, River - Chimy Avíla, Cucho Hernández
Antrenor: Francisco Rodriguez

Stadion: „Santiago Bernabeu”, Madrid

 
 

Zidane nu se va putea baza la partida cu Huesca pe Dani Carvajal și Vinicius, în continuare accidentați.

La conferința de presă premergătoare meciului, Zinedine Zidane a vorbit despre un eventual transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Când am ajuns la Real Madrid, costul transferului meu a fost de 70 de milioane de euro. Toată lumea a considerat atunci suma o nebunie, dar priviți unde s-a ajuns. Știm ce fel de jucător e, dar nu e fotbalistul meu și noi voi vorbi mai multe din respect pentru jucătorii mei și pentru cluburi”.

De partea cealaltă, Huesca are nu mai puțin de 5 absenți: David Ferreiro este suspendat, iar Luisinho, Pablo Insua, Jorge Miramon și Carlos Akapo sunt scoși din joc din cauza unor probleme medicale.

Programul complet al etapei - AICI

Real Madrid e pe locul 3, cu 54 de puncte, iar echipa lui Zinedine Zidane are nevoie de victorie pentru a rămâne aproape de Atletico Madrid, ocupanta locului secund. De partea cealaltă, Huesca se află pe ultima poziție, cu 22 de puncte (Vezi AICI clasamentul actualizat din La Liga)

 
 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
taunul.
taunul.  •  01 Aprilie 2019, 10:30

Mărețul antrenor Zidane! Ha, ha, ha! Ce gluma bună! Ce a ajuns Real cu el, dar fără Ronaldo? Egala, acasă, pe Bernabeu, ultimei clasate, Huesca, care este și decimata de accidentari-5jucatori lipsa. Norocul proverbial cu golul din penultimul minut a salvat o de la o uriasa rușine.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Martie 2019, 23:37

victorie, cu chiu cu vai.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează