INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid îi oferă lui Manchester United 80 de milioane plus Bale pentru Pogba 

Paul Pogba
(foto: Guliver/Getty Images)
Paul Pogba (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2019 13:23

Real a prezentat o superofertă lui Man. United pentru a i-l aduce lui Zidane pe Paul Pogba şi preşedintele Pérez l-ar include în afacere pe Gareth Bale. În total, 170 de milioane de euro!

Real Madrid nu s-a săturat de transferuri în această vară şi încearcă să-i aducă lui Zidane şi ultima piesă din puzzle-ul de vis proiectat.

100 de milioane €e cota lui Pogba, 26 de ani, conform transfermakt.com. Paul mai are contract până în 2021 cu United

Potrivit celor de la El Chiringuito, Florentino Pérez oferă 80 de milioane de euro şi Gareth Bale pentru Paul Pogba, mijlocaşul francez cerut insistent de conaţionalul său de pe banca blanca şi curtat şi de Juventus, formaţiei la care starul lui Manchester United este tentat să revină, după trei sezoane.

31 de golurişi 29 de assisturi are Pogba în 142 de meciuri din toate competiţiile la Man. United, care l-a luat în 2016 de la Juventus cu 105 milioane de euro

Pleacă până duminică?

Eduardo Inda, directorul OK Diario, a dezvăluit detalii ale acestei tranzacţii grandioase. „Mutarea ar trebui să se oficializeze săptămâna viitoare. Discuţiile cu englezii se află în fază avansată, suma totală ajunge la 170 de miliioane, dat fiind că galezul e evaluat de Real la 90 de milioane!”

Altă variantă, mai fantezistă, ar fi ca şi Toni Kroos să fie inclus în preţ. „Pogba speră ca situația să se clarifice cât mai repede, nefiind încântat de varianta ca pe 7 iulie să plece în cantonament cu United şi să joace în turneul din Australia”, a explicat AS. 

303 milioane de €a cheltuit Real în acest mercato pentru cinci achiziţii de top: Eden Hazard, Luka Jovici, Éder Militão, Ferland Mendy şi Rodrygo 

Citește și:

S-a stabilit programul LaLiga: când se joacă Barcelona - Real Madrid și contra cui poate debuta Ianis Hagi la Sevill

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bogat
bogat  •  05 Iulie 2019, 19:04

ce sa caute Pogba la Real? :) doar pentru ca vor sa scape de Bale ar putea sa-l dea la schimb cu Pogba plus maxim 30 milioane care sa compenseze diferenta de varsta. Altfel si Pogba e un jucator capricios si umflat cu pompa pe care de fapt il vrea Zidane si nu Real.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  05 Iulie 2019, 14:18

Ce sa caute ratatul ala la United?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează