INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid încearcă să obțină prima semnătură a verii: Ferland Mendy e principala țintă a lui Florentino Perez

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 18:43

Ferland Mendy (23 de ani), fundașul stânga al celor de la Lyon, a intrat în vizorul celor de la Real Madrid, care fac eforturi pentru a-l transfera pe francez în această vară.

Conform Marca, gruparea blanco a trimis doi delegați pentru o primă rundă de negocieri cu Jean-Michel Aulas, președintele lui Lyon. Acesta îl evaluează pe Mendy la aproximativ 45 de milioane de euro.

Sursa citată notează că Mendy ar fi încântat de o mutare în Spania, însă clubul nu are încă o strategie creionată pentru sezonul viitor. Acest fapt se datorează atât situației din clasament, unde Lyon se bate cu Saint-Étienne pentru ultimul loc de Champions League, cât și incertitudinii de la nivelul băncii tehnice. Astfel, decizia antrenorului Bruno Genesio de a părăsi clubul în vară o lasă pe Lyon în cautarea unui nou tehnician.

Madrilenii îl vad pe Mendy un înlocuitor perfect pentru Marcelo, care va părăsi probabil clubul în vară. În presa franceză se zvonește și de un transfer „la pachet” făcut de Real, cu mijlocașul Tanguy Ndombele (22 de ani) inclus în afacerea Mendy.

Citește și:


Paul Pogba dă vina pe Messi și Ronaldo pentru actualele probleme: „Del Piero, Figo sau Totti erau legendari, dar nici ei nu reușeau asta!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează