INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid mută pe piața transferurilor » Negocieri cu atacantul care impresionează la Euro

Alexander Isak, în acțiune contra Spaniei // foto: Guliver/gettyimages
Alexander Isak, în acțiune contra Spaniei // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2021 17:43 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 19:17

Real Madrid este interesată de Alexander Isak (21 de ani), unul dintre cei mai electrizanți tineri atacanți din fotbalul european.

Tânărul atacant suedez, legitimat la Real Sociedad, atrage atenția marilor cluburi ale Europei.

Ultima echipă importantă care s-a interesat de serviciile sale este Real Madrid. Potrivit AS, vicecampioana Spaniei a luat legătura cu reprezentanții lui Isak, întrebând despre șansele ca el să părăsească Real Sociedad în această vară.

Real Madrid, interesată de Alexander Isak! Cât costă tânărul suedez

Clubul a primit răspunsuri încurajatoare din partea scouterilor, care sfătuiesc conducerea să insiste pentru transferul tânărului suedez, însă Real Madrid ar avea de achitat o sumă importantă în schimbul lui Isak.

Asta pentru că Sociedad  nu dorește să îl lase pe Isak să plece decât dacă va fi achitată clauza de reziliere a contractului său, care se ridică la 70 de milioane de euro. Real Sociedad speră să îl păstreze pe Isak - care a înscris 17 goluri în sezonul precedent din la Liga - pentru încă un an.

Dacă Real Madrid îl va transfera pe Isak, acesta va concura pentru un post de titular în atacul echipei cu Karim Benzema.

Alexander Isak, impresionant la EURO 2020

Alexander Isak impresionează în această perioadă la Campionatul European, unde conduce atacul Suediei. Deși nu a punctat în meciurile din grupa E, contra Spania (0-0), Slovacia (1-0) și Polonia (3-2), Isak a avut evoluții electrizante, prin care l-a cucerit pe Gary Lineker, fostul mare fotbalist englez.

„Nu cred că există vreun dubiu că Alexander Isak va atrage atenția multor cluburi din Europa. Excepțional talent!”, a exclamat Lineker, 60 de ani, pe contul său de Twitter.

Din 2019 la Real Sociedad, Isak a marcat 33 de goluri în 89 de meciuri pentru basci. Isak este dorit și de Arsenal, care pare dispusă să îi achite clauza de reziliere a contractului. 

6 goluriare Isak la echipa națională de seniori a Suediei, în 25 de selecții

40 de milioane de euroeste cota de piață a suedezului, potrivit Transfermarkt.com

VIDEO. Alexander Isak, impresionant contra Spaniei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo, dezbrăcat de vedetele Franței! Cine a obținut tricoul portughezului

Golul din deplasare nu mai contează dublu în competițiile UEFA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează