INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Patru nume mari de la Real Madrid, pe făraș! Clubul vrea să scape de ei în iarnă

Eden Hazard (în alb), într-un meci din Liga Campionilor // foto: Guliver/gettyimages
Eden Hazard (în alb), într-un meci din Liga Campionilor // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 08:51 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 09:29

Patru dintre jucătorii importați de la Real Madrid ar putea părăsi clubul în iarnă. Este vorba despre Marcelo (33 de ani), Eden Hazard (30), Gareth Bale (32) și Isco (29).

Pentru cei 4 „a început numărătoarea inversă”, scrie cotidianul Marca. Lui Marcelo, Bale și Isco le expiră înțelegerile cu clubul în vara lui 2022, în vreme ce Hazard mai are contract până în 2024, dar a jucat foarte puțin în acest sezon, Vinicius Jr. fiind preferat de antrenorul Carlo Ancelotti.

Dani Alves are un salariu la Barcelona mai mic decât ia Keșeru la FCSB!
BARCELONA
Dani Alves are un salariu la Barcelona mai mic decât ia Keșeru la FCSB!

Real Madrid vrea să renunțe la patru vedete în iarnă 

Ca atare, Real Madrid ia în calcul despărțirea de aceștia încă din perioada de mercato din iarnă și, potrivit sursei citate, „clubul ar fi fericit dacă jucătorii vor accepta oricare dintre ofertele pe care le vor primi”.

De la venirea lui Carlo Ancelotti, niciunul dintre cei 4 nu a jucat un rol important în echipa „blanco”. Marcelo are doar 110 minute jucate în acest sezon, preferați pe postul de fundaș stânga fiind David Alaba, Ferland Mendy și Miguel Gutierrez, în vreme ce Isco are 166 de minute petrecute pe teren, adunate din 6 meciuri!

Gareth Bale a avut un început de stagiune promițător, cu 3 meciuri jucate și un gol, dar ulterior s-a accidentat și nu a mai jucat pentru Real Madrid din august.

Cel mai mult dintre cei 4 a jucat Eden Hazard, 415 minute pe parcursul a 11 meciuri, dar randamentul belgianului a fost sub așteptări. El a contribuit la un singur gol printr-o pasă decisivă, o diferență uriașă față de eficiența lui Vinicius Junior în acest sezon. Un alt minus pentru Hazard este faptul că se confruntă în continuare cu probleme medicale.

Real Madrid nu plănuiește să cumpere fotbaliști în iarnă, dar ar putea să o facă în cazul în care renunță la mai mulți jucători.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Noi dimensiuni în scandalul jucătoarei de la PSG bătută cu ranga » Soția lui Eric Abidal cere divorțul: „A recunoscut relația”

Sfârșitul unei ere! „El Maestro” Tabarez, demis după 15 ani la naționala Uruguayului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează