INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Benzema, accidentat înaintea unei săptămâni de foc » Nu joacă în weekend

Karim Benzema/ foto Imago Images
Karim Benzema/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 08:39 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 08:57

Karim Benzema (35 de ani), atacantul lui Real Madrid, are o accidentare la gleznă și nu va juca împotriva lui Espanyol (sâmbătă, ora 15:00).

Câștigătorul Balonului de Aur din 2022 este la a opta accidentare din acest sezon. A ratat deja 13 meciuri din acest motiv. Potrivit AS.com, el nu va fi forțat cu Espanyol, deaorece urmează o săptămână de foc pentru Real Madrid.

Fostul căpitan de la FCSB, dezvăluiri despre Gigi Becali: „Am rămas în relații foarte bune. E ca un al doilea tată pentru mine”
FCSB
Fostul căpitan de la FCSB, dezvăluiri despre Gigi Becali: „Am rămas în relații foarte bune. E ca un al doilea tată pentru mine”

Benzema, o nouă accidentare

Conform sursei menționate, el are șanse să fie pe teren cu Liverpool, în returul optimilor Champions League. După 5-2 pe Anfield, Real Madrid primește vizita englezilor miercuri, de la ora 22:00.

În etapa următoare din La Liga urmează „El Clasico”. Barcelona - Real Madrid are loc pe 19 martie, de la ora 22:00. Catalanii sunt lideri în campionat, după 24 de etape. 

Au 9 puncte în fața lui Real Madrid, iar dacă diferența după etapa din acest weekend rămâne aceeași și Barcelona câștigă în „El Clasico”, ecuația campioanei e ca și rezolvată.

Tocmai de aceea, prezența lui Benzema pe teren săptămâna viitoare este extrem de importantă, astfel că Ancelotti nu va risca să îl folosească împotriva lui Espanyol.

Benzema s-a antrenat separat joi, doar în sala de forță. Deși a fost măcinat de accidentări pe parcursul sezonului, Karim a rămas golgeterul echipei. Are 22 de goluri în toate competițiile, jumătate din ele în La Liga.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ne pregătim pentru „sferturi” de 5 stele în Europa League » Favoritele au defilat: Manchester United, recital pe „Old Trafford”

S- au marcat 14 goluri în turul optimilor Conference League » Toate rezultatele serii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează