INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

REAL MADRID. Karim Benzema, iar implicat într-un scandal! Violență, sechestrare, tentativă de răpire!

Articol de - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 10:01

Atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, e suspectat că a pus la cale răpirea unui impresar, pe care îl bănuiește că l-a păcălit cu 50.000 de euro.

Karim Benzema nici n-a scăpat de un scandal, că a intrat în altul.

În 2015, împreună cu mai mulți complici, a încercat să-l șantajeze pe Mathieu Valbuena, coleg de națională, sfătuindu-l să plătească 150.000 de euro pentru ca înregistrările cu el și iubita lui în ipostaze intime să nu fie date publicității. A fost reținut de poliție, a stat o noapte în arest, iar dosarul nu e închis nici acum, trei ani mai târziu. De atunci, atacantul lui Real Madrid a pierdut naționala. Definitiv.

"Tentativă de extorcare"

Site-ul de investigații Mediapart a dezvăluit ultimul caz îndreptat împotriva lui Benzema. Ken Léo D'Souza, 33 de ani, intermediar și impresar, foarte apropiat de jucătorul în vârstă de 30 de ani, a depus o plângere la comisariatul din Nanterre pentru "violență, tentativă de sechestrare și de răpire". Și poliția a deschis o anchetă pentru "tentativă de extorcare". Ținta este chiar fotbalistul. El ar fi pus la cale totul.

Agresat în fața barului

Pe 7 octombrie, Benzema a fost la Paris, pentru a vedea meciul PSG - Lyon (5-0). Noaptea, după partidă, D'Souza a fost invitat de un "amic comun" la un bar din arondismentul XIII. I s-a spus că vor discuta cu atacantul pe FaceTime. Era doar un truc pentru a-l convinge să vină. Acolo îl aștepta Smaïne Tabennehas, prieten din copilărie cu Benzema.

"Imediat, a apărut un van negru condus de șoferul fotbalistului. Lângă el era Yamna Aghrib, agentul de comunicare și marketing", a povestit D'Souza, care a dezvăluit că Tabennehas a încercat să-l forțeze să intre în van. "M-a apucat de mâna și a urlat la mine: «Urcă!»". În fața refuzului ferm al acestuia, Tabennehas l-ar fi lovit de mai multe ori. Ar fi fost salvat de bodyguarzii localului. Inițial s-a crezut că Benzema era și el în van, dar poliția a negat această variantă.

50.000 de euro opriți la vamă?

Ce a declanșat acest scandal? D'Souza, care îi organizase în trecut mai multe vacanțe francezului și care tratase pentru un posibil transfer al lui Karim la AC Milan, a vorbit despre conflictul din vară. Pe 23 iulie, jucătorul i-a cerut să-i aducă din Maroc 50.000 de euro, pe care ar fi trebuit să-i primească de la un sponsor. Numai că acesta s-a întors din Maroc fără niciun ban. Susținând că i-au fost luați de vameși pe aeroportul din Marrakesh. N-a fost crezut. Iar "clanul Benzema" a vrut să regleze conturile cu D'Souza.

"S-a pus singur la pământ"

Imediat după incidentul din fața barului, Tabennehas și Aghrib s-ar fi dus direct la hotelul parizian Royal Monceau, unde atacantul îi aștepta în apartamentul său. Contactați de Mediapart, Tabennehas și Aghrib au dezmințit că l-ar fi agresat pe D'Souza. Făcând o afirmație uluitoare: "S-a pus singur la pământ".

În timp ce avocatul lui Benzema, Sylvain Cormier, a denunțat "minciuna lui D'Souza. Plângerea lui e falsă la fel ca încercarea lui de a-și acoperi prostia". Însă investigația continuă.

Benzema a reacționat: "Lumea asta e serioasă? Opriți-vă!"

La câteva ore de la apariția articolului din Mediapart, Karim Benzema a răspuns pe Twitter. Ironic, dar și agasat, citând din material. "«Un apropiat al lui Benzema atinge brațul lui D'Souza. E o răpire», «D'Souza e plin de lovituri, dar n-are nevoie de nicio zi de internare», «D'Souza spune că Benzema era în van, ipoteză îndepărtată de anchetatori»". S-a întrebat: "Lumea asta e serioasă?". Plus mai multe hashtaguri: #Opriți-vă!, #Lăsați-mă în pace!, #E prea mult. Și un emoji care vomită.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  19 Octombrie 2018, 10:31

La maghrebianului asta i sa urcat la cap democratia.de ce nu face in saracia lui de tara ca și asa in mintea lui algeria a facut mai multe pt el

Vezi toate comentariile (1)
Comentează