INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

REAL MADRID // Keylor Navas a rupt în sfârșit tăcerea: „Atunci voi pleca de bună voie”

Keylor Navas FOTO: Guliver/GettyImages
Keylor Navas FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 19:48

Real Madrid traversează o perioadă dificilă. Solari primește însă și vești bune. Keylor Navas (32 de ani), portarul lăsat pe bară odată cu venirea lui Thibaut Courtois, și-a demonstrat încă o dată atașamentul față de campioana Europei. 

„Când nu o să mai cred că pot fi titular la Real, o să plec de bună voie. Tot ce pot face este să mă antrenez, să arăt că se pot baza oricând pe mine. O să profit de fiecare oportunitate. Asta e soarta jucătorilor. Trebuie să fim răbdători.

Nu știam că Thibaut Courtois a suferit o accidentare. Îmi pare rău. Eu
eram oricum aici, așteptându-mi șansa. Vreau să rămân aici mult, mult timp. Nu mă gândesc la alte destinații”, a declarat Navas conform transfermarkt.de.

96de meciuri are Navas în La Liga pentru Real Madrid

Vezi și: 

VIDEO Aroganța lui Sergio Ramos la adresa lui Solari în văzul tuturor + Gestul nesăbuit care-l poate obliga pe Isco să plece de la Real Madrid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează