INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Vor să scape neapărat de el » Real Madrid a împrumutat un fotbalist fără voia lui

Mariano Diaz (centru) va fi împrumutat la Benfica // foto: Guliver/gettyimages +40   FOTO
Mariano Diaz (centru) va fi împrumutat la Benfica // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 09:49 / Actualizat sambata, 29 august 2020 09:50

Real Madrid și Benfica au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Mariano Diaz (27 de ani) timp de un sezon.

Totuși, cele două cluburi au purtat tratativele fără ca fotbalistul sau impresarul său să fie înștiințați, informează Marca. Ceea ce înseamnă că Mariano nu are idee care sunt condițiile împrumutului sau cât de mult plănuiește antrenorul Jorge Jesus să îl utilizeze la Benfica. Cert este că la finalul împrumutului, Benfica va putea activa o clauză de cumpărare a atacantului.

Utilizat sporadic de Real Madrid sezonul trecut

Mariano a avut multe oferte și sezonul trecut, însă a preferat să rămână la Madrid pentru a se lupta cu Karim Benzema și Luka Jovic pentru un loc de titular în atac. A greșit, fiind utilizat foarte rar spre deloc de Zinedine Zidane.

84 de minutea jucat Mariano în tot sezonul trecut, cumulat. A marcat un gol, în victoria cu 2-0 contra Barcelonei

13 milioane de euroeste cota de piață a lui Mariano, potrivit Transfermarkt.com

Prin eventuala sosire a lui Mariano, Benfica ar continua campania de achiziții impresionantă din această vară, în care i-au adus pe Everton (20 de milioane de euro), Pedrinho (18 milioane de euro), Luca Waldschmidt (15 milioane de euro), Gilberto (3 milioane de euro) și Jan Vertonghen (liber).

Alte știri din La Liga:

Povestea neștiută a lui Casemiro, fotbalistul „esențial” pentru Zidane: minciuna care l-a ajutat să ajungă în vârf + cum citește gândurile

Pleacă de lângă Messi pentru a juca alături de Ronaldo? Și Juventus este interesată de Luis Suarez

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  29 August 2020, 18:33

Ati inteles ?? Este simplu !! Conducerea Realului a asteptat sa vada ce face Becali cu Petre pentru a lua si ei o hotarare in legatura cu Mariano, pentru ca nu stiau cum sa procedeze !! Sunteti de tot rasul cu titlurile voastre !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează