INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid nu l-a luat pe Kylian Mbappe de frică?! „Dacă am fi făcut o mișcare greșită, asta s-ar fi întâmplat”

PSG amenință cu FIFA în cazul lui Kylian Mbappe. Foto: Imago Images
PSG amenință cu FIFA în cazul lui Kylian Mbappe. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 09:30 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 09:43

José Manuel Otero Lastres, membru în board-ul lui Real Madrid, a lăsat de înțeles că gruparea blanco nu l-a transferat în vară pe Kylian Mbappe pentru a nu risca o confruntare cu PSG la FIFA și la UEFA. Parizienii suspectau că Real ar avea o înțelegere cu jucătorul și amenințaseră cu o plângere.

Real Madrid a avut trei tentative de a-l aduce pe Kylian Mbappe pe „Santiago Bernabeu”, însă de fiecare dată a trebuit să renunțe. Ultima oară, în vară, când atacantul francez i-a anunțat pe parizieni că nu-și va prelungi contractul scadent în 2024, iar aceștia au încercat să-l vândă, dar la un preț foarte mare. Peste 200 de milioane de euro.

Dinamo, reacție pe contul oficial după trădarea lui Rotariu + „câinii” au scos „la lumină” ce spunea acum 9 ani: „Noi nu uităm. Ne-ar fi plăcut ca nici tu să nu uiți”
FCSB
Dinamo, reacție pe contul oficial după trădarea lui Rotariu + „câinii” au scos „la lumină” ce spunea acum 9 ani: „Noi nu uităm. Ne-ar fi plăcut ca nici tu să nu uiți”

Otero Lastres: „Real Madrid știe perfect ce poate și ce ar trebui să facă”

Real n-a marșat, deși i-ar fi prins bine Mbappe, după plecarea lui Karim Benzema în Arabia Saudită. Iar unul dintre membrii Consiliului de Administrație al clubului, José Manuel Otero Lastres, a explicat motivele pentru care s-a luat această decizie, într-un interviu acordat canalului „Remontada Blanca”.

Dacă am fi făcut o mișcare greșită cu Mbappe, PSG ar fi încercat să reacționeze împotriva lui Real Madrid . Real Madrid știe perfect ce poate și ce ar trebui să facă”, a punctat Otero.

Ce spune Real Madrid: „N-am avut niciun acord cu Mbappe”

Totodată, el a negat că gruparea blanco are fi avut vreun acord încheiat în prealabil cu jucătorul: „Daca vine Mbappe - sper în 2024 - va veni legal, fără ca cineva să ne poată acuza că am făcut o înțelegere. Ceea ce a susținut președintele lui PSG, Al-Kelaífi, că a avut un acord cu Real Madrid, nu este adevărat”. Al-Kelaífi amenințase chiar cu o plângere la FIFA și la UEFA, pentru contactarea unui fotbalist aflat sub contract!

„Banii aparțin partenerilor și mandatul nostru este de a-i gestiona eficient”

Oficialul madrilen pretinde că un transfer al internaționalului francez în vară n-ar fi fost recomandat nici din punct de vedere financiar: „Mbappe ar fi trebuit să renunțe la niște bonusuri foarte mari agreate cu PSG. În plus, suma pe care trebuia să o plătim era o nebunie. 

Există o politică eficientă de cheltuieli pentru a ne atinge un scop. Lumea fotbalului este imprevizibilă. Pe scurt, banii nu sunt ai noștri. Aparțin partenerilor și mandatul nostru este de a-i gestiona eficient”.

Otero Lastres nu s-a putut abține, în final, de la o remarcă dură în direcția celor de la PSG: „Kylian va ajunge la glorie când va veni la Real Madrid. Între timp, va rătăci prin împrejurimi.

Acum se pare că PSG este mai puțin puternic, iar Madridul garantează securitate și seriozitate. Rezultatele sunt acolo. Am încredere că va spune «da» când va deveni agent liber. Mbappe s-a născut pentru a juca pentru Real Madrid”. 

Euro 2024 - Calificări » Match Preview România - Andorra

Citește și: 

La o lună și jumătate de când Ianis a ajuns în La Liga, Gică Hagi concluzionează: „Deja e consacrat”

Premieră în preliminariile pentru Euro » Gazdele turneului au refuzat calificarea directă! Ce pregătește UEFA

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
serban191055
serban191055  •  11 Octombrie 2023, 13:41

Le-ar trebui, sigur că le-ar trebui, Mbappe + Vinicius, cu Bellingham în spate, ar face un trio de atac devastator și nu știu cine le-ar mai face față în Europa !

enigmaticul
enigmaticul  •  11 Octombrie 2023, 11:47

Nici nu-l vor mai lua pe ”Muppet”, mai ales că, pe zi ce trece, acesta este tot mai ”șters”, față de ceea ce juca în urmă cu unu/două sezoane!!! Uitați-vă ce fotbalist are acum Real(Bellingam), care este mult peste ”Muppet”, așa că, ce le-ar mai trebui lor acest jucător francez.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează