INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCHUSTER FACE DEZVĂLUIRI

"Real Madrid nu-l vrea pe Mourinho!"

Articol de - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Fostul antrenor al "galacticilor" îl atacă pe preşedintele Florentino Perez, pe care îl consideră vinovat pentru situaţia în care a ajuns acum Real Madrid. Bernd Schuster crede că dacă gruparea blanco va păstra actuala structură, concentrată în jurul directorul general Jorge Valdano, "foarte greu va reuşi să angajeze un mare antrenor".

 

Tehnicianul german a explicat că şefii madrileni nu vor accepta niciodată un antrenor care să comande: "Nu vor aduce decît persoane care docile, de genul Schuster, Pellegrini sau Luxemburgo. N-o să vedeţi curînd un Wenger ori un Mourinho la Real", a declarat Schuster pentru cotidianul AS. Neamţul de 50 de ani a pregătit-o pe Real Madrid în sezonul 2007-2008.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
 •  18 Martie 2010, 23:48

Capello

 •  18 Martie 2010, 22:03

cu toate ca nu sunt fan real, nu poti spune ca real nu a avut antrenori de prima mana niciodata... poate ai uitat de del bosque... cauta-l pe pe net si vezi cam ce o facut pe la real :)

pipitahiguain
pipitahiguain  •  18 Martie 2010, 19:16

nu inteleg nimic... real niciodata nu a avut antrenor de prima mana ,doar incepatori ... asa pot sa faca in fiecare perioada de transferuri achizitii de 200mil ca nu vom castiga nimic repeede

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close