INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Real Madrid se impune la limită în fața Granadei și se distanțează în La Liga

Marco Asensio aduce victoria lui Real Madrid cu Granada
Marco Asensio aduce victoria lui Real Madrid cu Granada

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 23:58 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 00:10

Real Madrid a câștigat duminică meciul cu Granada, scor 1-0, și s-a distanțat la 6 puncte de Sevilla în fruntea clasamentului din La Liga

Contrar așteptărilor, meciul nu a fost unul deloc simplu pentru liderul din campionatul Spaniei. Real Madrid a trebuit să muncească serios pentru a-și adjudeca cele trei puncte. 

Victorie extrem de muncită pentru Real Madrid

Cu mai mulți jucători de bază odihniți, Realul a început slab meciul, iar Granada putea da lovitura chiar în minutul 4, prin Antonio Puertas. Atacantul oaspeților a scăpat singur cu Thibaut Courtois, însă uriașul goalkeeper a apărat cu piciorul, ca la handbal.

Madridul, în schimb, cu un atac improvizat format din Asensio, Rodyigo și Isco, nu a izbutit să-și creeze nicio oportunitate cu adevărat mare în prima repriză. În ciuda celor 5 cornere și a posesiei colosale de 69%, „galacticii” nu au pus în pericol poarta adversă, tabela arătând la pauză același scor cu care a început meciul. 

Actul secund și-a menținut același curs, cu Realul căutând deschiderea scorului prin atacuri poziționale, în timp ce Granada aștepta să dea lovitura pe contraatac. Forcing-ul madrilenilor a fost însă răsplătit cu aproximativ un sfert de oră înainte de final, tabela fiind în sfârșit modificată în minutul 74, atunci când Marco Asensio a înscris cu o execuție fabuloasă, marcă înregistrată. 

Spaniolul a preluat o minge în afara careului, pe flancul drept și a profitat de spațiul ivit. Fără să fie atacat de nimeni, Asensio a trimis o torpilă plasată cu precizie în colțul din stânga al porții, portarul neavând timp de reacție.

+1 FOTO

Cum arată acum clasamentul din La Liga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează