INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Confict izbucnit pe tunel la Real Madrid - Osasuna » Vinicius, acuzat frontal: „Are inima neagră!”

Pe tunelul către vestiare a izbucnit un conflict între Vinicius și Chimy Avila // foto: captură Twitter
Pe tunelul către vestiare a izbucnit un conflict între Vinicius și Chimy Avila // foto: captură Twitter

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 13:37 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 13:49

Sâmbătă seara, la pauza finalei Cupei Regelui, Real Madrid - Osasuna 2-1, Vinicius Junior (22 de ani) a intrat într-un conflict cu Chimy Avila (29).

Nervos după certurile pe care le-a avut pe teren în finalul primei reprize, în urma cărora s-a ales cu un cartonaș galben, Vinicius a continuat să se ciondănească cu adversarii și pe tunelul către vestiare.

Inamic i-a fost argentinianul Chimy Avila. Cei doi și-au aruncat vorbe grele în timp ce se îndreptau către vestiare, iar jucătorul Osasunei a fost ținut de adversari și oponenți deopotrivă, astfel încât conflictul să nu escaladeze.

La finalul partidei, Avila i-a bătut obrazul lui Vinicius. Potrivit argentinianului, Vinicius i-ar fi adresat cuvinte reprobabile.

Hagi nu s-a mulțumit doar cu victoria » Farul a bătut palma cu jucătorul dorit și de Rapid!
FARUL
Hagi nu s-a mulțumit doar cu victoria » Farul a bătut palma cu jucătorul dorit și de Rapid!

Conflict pe tunel între Vinicius și Chimy Avila: „Am fost foarte nervos”

„Are multe de oferit, îl iubesc ca jucător. Dar antrenorul sau colegii săi ar trebui să-l corecteze. Am fost foarte nervos pentru ce mi-a spus. Nacho și Lucas Vazquez au fost de acord cu mine.

Vinicius este un jucător foarte bun, este protejat și cred că e foarte bine așa. Dar și noi suntem oameni și este important să fii un om bun. Poți fi un jucător bun, dar dacă ai inima neagră... este imposibil să fii așa”, a precizat Avila, citat de Marca.

Pe imaginile surprinse de camerele de filmat nu se distinge ce îi spune Vinicius adversarului său. Cert este că cei doi au scăpat fără avertisment după acea altercație.

Jucătorul lui Real Madrid s-a ferit de conflicte în partea a doua și a rămas pe teren până la finalul partidei. A contribuit decisiv atât la primul gol, cu assist, cât și la doilea, pe care l-a creat cu o incursiune superbă.

Mai multe știri despre Real Madrid: 

Florentino Perez a luat marea decizie » Ce urmează pentru Ancelotti, curtat insistent de brazilieni

Dezvăluire emoționantă. Rodrygo i-a adus cupa Realului și a explicat gestul de la golul 2: „L-am întâlnit zilele trecute”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează