INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid, pe urmele bijuteriei lui Betis Sevilla » Madrilenii pregătesc o mutare similară cu cea a lui Asensio

Ceballos, în duel cu Neymar // FOTO: Guliver/GettyImages
Ceballos, în duel cu Neymar // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 24 mai 2017 16:35

Real Madrid a intrat în cursa pentru semnătura lui Dani Ceballos, 20 de ani, mijlocașul andaluzilor de la Betis, titrează publicația AS.

Dorit de mai multe grupări de top din Europa, printre care Atletico Madrid și Napoli, dar și de cluburi din Premier League, respectiv Serie A, internaționalul spaniol de tineret a avut un sezon excelent sub comanda lui Victor Sanchez, antrenorul demis la începutul acestei luni.

"Alb-verzii" s-au salvat cu mari emoții de la retrogradare și sunt într-o situație financiară precară, un eventual transfer al lui Ceballos venind ca o gură de oxigen pentru fosta adversară a Stelei.

2 goluriși 2 assisturi a bifat Ceballos în cele 31 de meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile

Madrilenii se gândesc la o mișcare similară celei făcute în cazul lui Asensio, plănuind să-l achiziționeze pe Ceballos, urmând să-l împrumute un sezon înapoi la Betis. Clauza setată de andaluzi pentru mijlocaș este de 15.000.000 €, însă Real va plăti doar o primă tranșă de 10 milioane, restul venind pe parcurs.

Dani Ceballos este în lotul naționalei U21 a Spaniei pentru Campionatul European din Polonia care se va disputa luna viitoare, între 16-30 iunie.

sursa: as.com

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează