INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid plătește 50 de milioane de euro pentru noul Pepe » Imagini de senzație cu "bestia" braziliană descoperită de Porto

Militao în duel cu Franco di Santo FOTO: Guliver/GettyImages
Militao în duel cu Franco di Santo FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 19:18

Brazilianul Eder Militao (20 de ani) a intrat în vizorul lui Real Madrid. Fundașul lui FC Porto este considerat urmașul portughezulu Pepe. 

FC Porto a dat din nou lovitura. Scouterii portughezilor l-au adus în vara lui 2018 pe Eder Militao, un produs al academiei lui Sao Paolo. Pentru fundașul central de 1,86 metri au plătit doar 4 milioane de euro.

Cu Sergio Ramos ajuns la 32 de ani, Florentino Perez caută pertenerul ideal pentru Raphael Varane. Marca scrie că deținătoarea Ligii Campionilor a făcut deja primii pași pentru a-l aduce pe brazilianul lui Porto. Real Madrid ar trebui să scoată din buzunar 50 de milioane de euro. 

20.000.000 €este cota lui Militao conform transfermarkt.de

Militao, noul Pepe

Militao este comparat de portughezi cu Pepe. Pe lângă traseul asemănător pe care l-ar avea, de la Porto la Madrid, cei doi se aseamănă și din punct de vedere al stilului de joc. Tânărul brazilian are un plasament impecabil și un grad de implicare extrem de ridicat.

Vezi și:

Barcelona nu mai produce » Brazilianul Rivaldo se revoltă: "Gândul ne zboară la Xavi sau Iniesta, dar ei nu mai sunt!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
c0munist
c0munist  •  05 Ianuarie 2019, 20:07

Si eu l-am luat pe Mbappe si Pogba si de Gea la Arsenal in FIFA 19 , ca mi-au marit bugetul de transferuri fiindca am castigat toate trofeele :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează