INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid pleacă de pe „Santiago Bernabeu”! Unde va juca echipa lui Zinedine Zidane în 2020

Real Madrid pleacă de pe „Santiago Bernabeu”. foto: Guliver/Getty Images
Real Madrid pleacă de pe „Santiago Bernabeu”. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 18:22

Real Madrid pare hotărâtă să-și dispute meciurile rămase din acest sezon pe stadionul „Alfredo Di Stefano”. Organizarea meciurilor pe un „Santiago Bernabeu” gol nu e deloc pe placul oficialilor madrileni, așa că aceștia s-au reorientat. 

Cum meciurile se vor disputa fără spectatori din cauza pandemiei de coronavirus, perioada reprezintă și un prilej bun pentru startul reparațiilor anunțate la arena „Santiago Bernabeu”. Astfel, trupa lui Zinedine Zidane ia serios în calcul să joace partidele rămase din actualul sezon pe stadionul „Alfredo Di Stefano”.

Real Madrid pleacă de pe „Santiago Bernabeu”! Unde va juca echipa lui Zinedine Zidane în 2020
Așa ar urma să arate noul „Santiago Bernabeu”


Stadionul „Alfredo Di Stefano” este casa celor de la Real Madrid Castilla, echipa secundă a Realului. Arena face parte din complexul situat în afara orașului, la Valdebebas. Inaugurarea a avut loc în 2006, iar capacitatea este de 6.000 de locuri.

„În acest moment, vom termina sezonul acolo (n.r. - pe arena «Alfredo Di Stefano»), dar cel mai probabil îl vom începe acolo şi pe următorul”, au afirmat șefii Realului, potrivit Mundo Deportivo.

Sergio Ramos: „Și Spania are nevoie de fotbal”

Căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos, crede că „Germania ne-a arătat calea pe care trebuie să o luăm. Și Spania are nevoie de fotbal, ca sprijin economic. Oamenii, ca distracție”. Sergio Ramos ar fi vrut să joace pe „Bernabéu”, dar acceptă și la Valdebebas, centrul de pregătire: ”Cel mai important este să se joace”. 

AS: La Liga revine pe 12 iunie

Jocurile din campionat se vor disputa vineri, sâmbătă și duminică, însă vor exista și runde intermediare, organizate în intervalul marți-joi, pentru a se putea completa astfel cât mai rapid posibil cele 11 runde rămase de încheiat. Fotbaliștii formațiillor din La Liga s-au prezentat deja la antrenamente și au fost testați pentru COVID-19. 

Astfel, au început să se înmulțească cazurile de fotbaliști infectați. După Renan Lodi (Atletico), Alex Remiro (Real Sociedad) și Yangel Herrera (Granade), au fost descoperiți azi și trei de la Betis Sevilla. Unul e Joel Robles. În total, 160 de fotbaliștii sunt imunizați în primele două divizii spaniole.

Federația Spaniolă de Fotbal plănuiește o nouă testare săptămâna viitoare, estimându-se ca 740 de persoane: fotbaliști, antrenori și personal auxiliar ai cluburilor din La Liga să fie testați.

VIDEO. Match Preview. Bundesliga revine sâmbătă cu un duel puternic. Dortmund o înfruntă pe Schalke

Citește și alte știri despre Real Madrid:

Start și în La Liga! Data la care Barcelona și Real Madrid revin pe teren

Real Madrid, tăieri salariale imense » Câți bani pierd jucătorii lui Zinedine Zidane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează