INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid pregătește două mutări senzaționale: două vedete din Premier League pentru 110 milioane!

Jucător Dinamo
Jucător Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 15:10

În mijlocul unui sezon slab, Real Madrid pregătește două mutări spectaculoase pentru sezonul viitor.

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, vrea să dea o dublă lovitură și să-i aducă pe mijlocașii Eden Hazard, de la Chelsea, și Christian Eriksen, de la Tottenham, anunță The Sun.

Belgianul Hazard, 28 de ani, și danezul Eriksen, 26 de ani, mai au contract cu echipele lor până în 2020, iar Real Madrid speră să-i cumpere pe cei doi la un preț redus. Real va începe negocierile în vară și vrea să ofere câte 55 de milioane de euro pentru fiecare mijlocaș.

Christian Eriksen este la Tottenham din 2013, când a fost cumpărat de la Ajax. A jucat 26 de meciuri în acest sezon și a marcat 6 goluri. Chelsea l-a luat pe Hazard în 2012, de la Lille, iar în acest sezon a jucat 27 de meciuri, marcând 12 goluri și oferind 10 pase de gol.

80.000.000 €este cota lui Eriksen

150.000.000 €este cota lui Hazard, potrivit transfermarkt.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează