INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid pregătește noul sezon! Dă 60 de milioane de euro pentru Giovani Lo Celso

FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 17:29

Real Madrid s-a interesat de serviciile mijlocașului argentinian Giovani Lo Celso (22 de ani).

Lo Celso, împrumutat de PSG la Betis Sevilla, va deveni jucătorul andaluzilor la finalul sezonului dacă aceștia achită suma de 20 de milioane de euro.

Conducerea ibericilor a confirmat că va activa clauza. Betis va intra astfel în posesia a 80% din drepturile jucătorului. Celelalte procente vor aparține în continuare francezilor.

Betis va face o afacere senzațională. Madrilenii sunt dispuși să scoată din buzunar 60 de milioane de euro pentru argentinian.

12 goluriși 4 pase de gol are Lo Celso în cele 32 de meciuri jucate în acest sezon

40.000.000 €este cota lui Giovani Lo Celso conform transfermarkt.de

Vezi și: 

Anunț de ultimă oră despre Real Madrid! Antrenorul e rezolvat în proporție de 90%! Calderon recunoaște: „Ar putea fi instalat chiar luni”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează