INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAS PALMAS - REAL MADRID 2-2

Real Madrid pregătește o mutare bombă! Jucătorul confirmă: "E visul meu"

Emerick Aubameyang, foto: reuters +1   FOTO
Emerick Aubameyang, foto: reuters

Articol de Cristian Adrian SecuJURNALISPORT - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 15:14

Real Madrid a arătat slăbiciuni în compartimentul ofensiv în meciul de ieri, terminat la egalitate cu Las Palmas, scor 2-2, iar Zinedine Zidane caută deja întăriri, scrie cotidianul spaniol AS.

Conform publicației spaniole, ținta tehnicianului este Pierre- Emerick Aubameyang, 27 de ani, atacantul celor de la Borussia Dortmund. Mutarea ar urma să aibă loc în ianuarie 2018, atunci când expiră interdicția la transferuri a clubului.

Atacantul cu 47 de selecții și 19 goluri în prima reprezentativă a Gabonului are un început fulminant de sezon pentru Dortmund, marcând 6 goluri în cele 7 meciuri jucate în toate competițiile. Și sezonul trecut a fost unul de excepție, punctând de 39 de ori în 49 de meciuri.

86de goluri și 30 de pase decisive are Aubameyang în 150 de meciuri jucate pentru Dortmund

După ce a marcat vineri în meciul câștigat de Dortmund împotriva celor de la Freiburg , scor 3-1, Aubameyang a fost chestionat în privința interesului celor de la Real, dar a refuzat să comenteze: „Nu o să vorbesc despre asta”.

Într-un interviu acordat în luna februarie a acestui an, atacantul nu și-a ascuns dorința de a ajunge la gruparea de pe Santiago Bernabeu.

"Visul meu de când eram copil a fost să joc la Real Madrid. I-am promis tatălui meu, care stătea în apropiere de Madrid, că într-o zi voi juca acolo. Am realizat că nu o să fie simplu, dar tot timpul am în minte acest lucru", spunea Aubameyang la acea vreme.

Informația vine chiar înaintea meciului din grupele Ligii Campionilor dintre Borussia Dortmund și Real Madrid. Partida va avea loc marți de la ora 21.45, ora României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează