INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid pregăteşte o nouă nebunie » Atacantul momentului în fotbalul mondial vine pe o sumă fabuloasă!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 29 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 aprilie 2014 17:10

În semifinalele Ligii Campionilor şi cu şanse mari de calificare în finală, după 1-0 în tur cu Bayern, cei de la Real Madrid pregătesc o nouă achiziţie-bombă. Publicaţia engleză The Sun scrie că spaniolii sînt dispuşi să plătească clauza de reziliere a lui Luis Suarez.

Suma se ridică la 85 de milioane de euro, ceea ce înseamnă că uruguayanul ar fi ceva mai ieftin decît Gareth Bale, care a costat aproape 100 de milioane.

Potrivit sursei citate, preşedintele madrilen, Florentino Perez, doreşte să finalizeze această tranzacţie pînă la începerea Cupei Mondiale din Brazilia.

Pe postul de atacant, Carlo Ancelotti are două variante: Karim Benzema şi Alvaro Morata.

68 de goluri în 108 meciuri a marcat Suarez pentru Liverpool

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
pucyfashion
pucyfashion  •  30 Aprilie 2014, 12:58

www.pucyfashion.ro Cel mai nou site de haine si accesorii smartphone !

vl1717
vl1717  •  30 Aprilie 2014, 12:30

NU ARE LOC LA REAL,momentan!

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  30 Aprilie 2014, 10:03
Postat de neaga1900 pe 29 Aprilie 2014, 20:40

De unde sunt eu, citesc presa mai multor tari si iti spun, ca ziarele de limba spaniola de aici, dar nici cele din Spania, in acest moment nu spun nimic despre Suarez ... s-a scris inainte de Craciun este drept! Ziarele engleze fabuleaza mult !

PS: am cautat pe google articole in limba spaniola despre suarez si real madrid si se gasesc destule, cele mai vechi fiind chiar de vara trecuta. printre ele sunt si ziare serioase, gen mundo deportivo... deci zvonuri despre interesul madridului pentru el sunt de vreun an de zile. poate ti-au scapat tie :P

Vezi toate comentariile (48)
Comentează