INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid pregătește transferuri galactice! Lista celor 10 jucători pe care Florentino Perez vrea să-i aducă, Neymar e și el inclus

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2018 15:10

Real Madrid e la o diferență uriașă în spatele Barcelonei în campionat, 15 puncte, și vrea să se întărească serios pentru sezonul viitor din La Liga.

Florentino Perez e gata să ia jucătorii doriți de Zinedine Zidane și e dispus să ofere sume uriașe. Oficialii lui Real au o listă de 10 fotbaliști pe care îi doresc în perioada următoare.

Cap de listă e brazilianul Neymar (PSG), dar madrilenii vor și unul dintre portarii David de Gea (Manchester United), Courtois (Chelsea) sau Alisson (AS Roma)

În defensivă l-ar dori pe Alvaro Odriozola (Real Sociedad), pe Clement Langlet (Sevilla) sau pe Benjamin Pavard (Stuttgart).

Numele grele abia acum urmează, Eden Hazard (Chelsea) e dorit insistent de Zidane, la fel și Robert Lewandowski (Bayern Munchen) despre care presa spaniolă scrie că ar fi ajuns deja la un acord cu Real. Mohamed Salah (Liverpool) se află și el pe listă, fiind în acest moment lider în clasamentul pentru Gheata de Aur, după cele 36 de goluri reușite în acest sezon la Liverpool.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  23 Martie 2018, 21:40

Numai ciurucuri!

lapusneanul
lapusneanul  •  23 Martie 2018, 17:03
Postat de submarina pe 23 Martie 2018, 15:48

Fals. Pe Coutrois il ia Barca dupa ce Messi i-a dat doua goluri printre picioare.

pai daca il ia barca, cum ii mai da goluri messi in el casico printre picioare ? :) francezul are 2 copii la madrid, asa ca...ai vrut sa fii ironic, sau mai bine zis ai sugerat ca, coutrois a fost blat.....in fata lui messi toti portarii sunt ...blat...hahahaaha

submarina
submarina  •  23 Martie 2018, 15:48

Fals. Pe Coutrois il ia Barca dupa ce Messi i-a dat doua goluri printre picioare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close