INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

AS anunță singura alternativă la înlocuirea lui Zinedine Zidane la Real Madrid » Este un idol „blanco”!

Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 10:59 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 11:08

AS susține că Real Madrid se gândea la Mauricio Pochettino (48 de ani), însă mutarea lui la PSG îl face favorit pe Raul Gonzalez (43) favorit să îl înlocuiască pe Zinedine Zidane (48).

Lista posibililor înlocuitori ai lui Zidane, tot mai serios amenințat după ce a mai ratat un obiectiv, Cupa Spaniei, nu oferă nicio alternativă atractivă, de aceea Florentino Pérez nu se grăbește să-l dea afară. 

Pista vehiculată de presa argentiniană, cu presupusul interes pentru Marcelo Gallardo de la River Plate, nu este decât un zvon, iar principala țintă blanca nu mai e de actualitate pentru că PSG s-a mișcat mai repede și l-a angajat pe Maurcio Pochettino, care era pe placul lui Pérez.

Raul Gonzalez, numit după „formula Zidane”

Cotidianul AS susține că în aceste condiții singura variantă de înlocuire a tehnicianul francez ar fi în curtea campioanei Spaniei. E Raul, antrenorul de la satelitul Castilla, după modelul de succes reușit chiar cu Zizou! 

„Un om de-ai casei, care a cunoscut vestiarul ca jucător și așteaptă rândul. «Formula Zidane» a funcționat, dovadă trofeele cucerite în ultimii ani, s-a încercat și cu Solari, și n-ar fi exclus încă un pariu de același gen. Riscant însă, în circumstanțele actuale, pentru idolul fanilor blancos”, a explicat sursa citată.

Raul Gonzalez a câștigat în premieră Youth League

Raul, în prezent izolat după ce a ieșit pozitiv la COVID-19, se află pe locul 4 în seria A a grupei a 4-a din Segunda B, cu 12 puncte în 8 meciuri la Real Castilla, pe care a condus-o însă în august la primul trofeu al Youth Champions League din istoria Madridului.

VIDEO. Golurile din ultimul an al carierei lui Zinedine Zidane

Citește mai multe știri din La Liga:

Cât a cheltuit Josep Maria Bartomeu cu ultimii trei antrenori antrenori ai Barcelonei » Pierdere care adâncește criza blaugrana

Asta-i mai lipsea » Zidane are coronavirus și intră în izolare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close