INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

REAL MADRID - REAL SOCIEDAD 0-2 // FOTO Gareth Bale nu a jucat în eșecul Realului, dar a atras furia tuturor fanilor » Gestul care i-a scos din minți

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 09:18

Real Madrid a pierdut partida contra lui Real Sociedad, scor 0-2, iar tensiunea în jurul câștigătoarei Ligii Campionilor atinge noi cote. 

Galezul Gareth Bale (29 de ani) nu a jucat aseară, fiind în refacere după accidentarea suferită etapa trecută contra lui Villarreal. Bale a reușit totuși să își atragă furia fanilor, părăsind arena "Santiago Bernabeu" în minutul 79, la scorul de 1-0 pentru Sociedad. 

2

Edwin Congo, fost fotbalist aflat sub contract cu Real Madrid în perioada 1999-2002, a comentat gestul făcut de Bale. Columbianul afirmă că în perioada respectivă trebuia să rămâi până la finalul partidelor, chiar în vestiar, indiferent de starea de situația în care te aflai. 

Vezi și: 

VIDEO + FOTO INCREDIBIL! Real, FURATĂ pe teren propriu » EROARE uriașă a VAR

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Ianuarie 2019, 10:40

prostia care guverneaza redactia gsp atrage furia intregii natiuni. hai cu falimentul !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează