INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid s-a hotărât: decizia luată de Florentino Perez în privința lui Zidane

Zidane, foto: reuters
Zidane, foto: reuters

Articol de Cristi CozmaciucJURNALISPORT - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 11:36

Zinedine Zidane (44 de ani) a împlinit zilele trecute un an de la instalarea în funcția de antrenor al lui Real Madrid, bilanțul său fiind unul fabulos.

O legendă în tricoul ”blanco”, Zidane a devenit pe 4 ianuarie 2016 și manager principal al Realului, în urma demiterii lui Rafa Benitez, având hotărârea de a scrie istorie și de pe marginea terenului.

Acesta a reușit să se ridice mult peste așteptările de la începutul mandatului, câștigând în decurs de un an Champions League, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor, iar acum președintele echipei, Florentino Perez este gata să îi răsplătească performanțele francezului, fiind dispus să îi ofere un nou contract care să îi aducă dublarea salariului.

Actuala înțelegere a lui Zidane cu Real expiră în iunie 2018, antrenorul încasând puțin peste 5 milioane de euro pe an, sumă care îl clasează pe locul 9 într-un top al celor mai bine plătiți antrenori de pe ”Bătrânul continent”.

Lucrurile se pot schimba în această iarnă însă, când lui Zidane i s-ar oferi un contract care să îi crească salariul până la 10 milioane de euro pe an, anunță El Confidencial.

Topul celor mai bine plătiți manageri din Europa:

1. Luis Enrique/Barcelona - 18.720.000(mil euro/an)
2. Pep Guardiola/Manchester City - 17.760.000
3. Jose Mourinho/Manchester United - 16.320.000
4. Carlo Ancelotti/Bayern Munchen - 12.000.000
5. Arsene Wenger/Arsenal - 9.840.000
...
9. Zinedine Zidane/ Real Madrid - 5.388.000

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gtwhite
gtwhite  •  06 Ianuarie 2017, 12:18

Se lucreaza in continuare pompieristic la publicarea articolelor!!! Nu sunt sesizate greselile facute de autor!!! Zidane incaseaza doar 4,25 milioane de euro NET (conform publicatiei El Confidencial) si nu peste 5 (ala este salariul brut!) cum sustine amatorul Cozmaciuc!! Probabil, editorii GSP sunt luati de viscolul de afară si publica articole de slaba calitate! Cantitate sa fie, calitatea nu contează!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează