INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - SEVILLA 2-1

FOTO Benzema și Vinicius Jr., decisivi și în Real Madrid - Sevilla » Cum arată lupta la titlu din La Liga

Real Madrid a învins-o pe Sevilla, scor 2-1, în derby-ul etapei cu numărul 15 din La Liga, și păstrează avansul în fruntea clasamentului din La Liga. +9   FOTO
Real Madrid a învins-o pe Sevilla, scor 2-1, în derby-ul etapei cu numărul 15 din La Liga, și păstrează avansul în fruntea clasamentului din La Liga.

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 00:01 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 00:02

Real Madrid a învins-o pe FC Sevilla, scor 2-1, în derby-ul etapei cu numărul 15 din La Liga, și păstrează un avans liniștitor în fruntea clasamentului.

Ce au făcut stranierii în week-end » Răzvan pierde și derby-ul, după ce ultrașii au întrerupt meciul timp de 40 de minute!
campionate
Ce au făcut stranierii în week-end » Răzvan pierde și derby-ul, după ce ultrașii au întrerupt meciul timp de 40 de minute!

Sevilla spera să urce pe primul loc în La Liga, iar startul meciului cu Real i-a surâs. Rafa Mir s-a înălțat impunător și a marcat cu o lovitură de cap. Era minutul 12. Madrilenii au egalat înainte de pauză. Golgeterul Karim Benzema a ieșit din nou la rampă și a ajuns la 11 reușite stagionale. 

Real Madrid, victorie în derby-ul de clasament cu Sevilla

Vincius Jr. a rezolvat partida cu o acțiune personală. A preluat elegant pe piept, aproape de tușa din stânga, la 30 de metri, l-a depășit pe Ocampos, apoi și-a pe dreptul. Șutul a fost unul puternic, aproape de vinclu. 

20 de goluriau împreună Benzema și Vinicius Jr. în acest sezon de La Liga. Sunt 13 echipe care au înscris mai puțin

La ultima acțiune a partidei, Thibaut Courtois a avut o intervenție fenomenală. Sevilla a urcat cu toată echipa în careu, iar Delaney a reluat cu capul, din 6 metri. Portarul belgian a întins o mână salvatoare. 

+5 FOTO

Real Madrid, lider în La Liga 

Real Madrid a câștigat al 4-lea meci consecutiv în Liga 1 și păstrează un avans important în fruntea clasamentului. Are 33 de puncte, 4 peste urmăritoarele Atletico Madrid și Real Sociedad. Sevilla rămâne pe locul 4, cu 28 de puncte.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO + FOTO Candidatul la Balonul de Aur, gafă incredibilă în Chelsea - Manchester United!

FOTO A uitat că e la retrogradare! Șumudică a oferit imaginile serii, după eliminarea cu Galatasaray

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  29 Noiembrie 2021, 13:40

Desfiintare merita aceasta echipa care isi bate joc de La Liga de atatia ani, sa ramana doar echipe curate precum Athletic Club sau Valencia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează