INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LALIGA

video „Băiatul ăsta e posedat!” » Valverde i-a rupt plasa Sevillei într-o seară specială pe „Santiago Bernabeu”. E unic în TOP 5 campionate

Federico Valverde, în dreapta // foto: Imago Images
Federico Valverde, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 07:29 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 10:10

Real Madrid a învins-o pe Sevilla, scor 3-1, în derby-ul etapei 11 din La Liga. „Albii” și-au majorat avantajul față de Barcelona, cel puțin temporar, la 6 puncte.

Ploaia torențială nu a încurcat spectacolul pregătit sâmbătă seara pe Santiago Bernabeu. Seara a început cu sărbătorirea trofeelor cucerite zilele trecute de Karim Benzema și Thibaut Courtois. Francezul a primit Balonul de Aur, iar portarul belgian premiul „Lev Yashin”, acordat celui mai bun goalkeeper din lume.

Cei doi au prezentat distincțiile în fața fanilor, fiind însoțiți de două dintre legendele clubului, Iker Casillas și Zinedine Zidane.

Primele declarații ale lui Ion Țiriac despre „cazul Simona Halep” » Ce solicită miliardarul român
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Primele declarații ale lui Ion Țiriac despre „cazul Simona Halep” » Ce solicită miliardarul român

Real Madrid a învins Sevilla în etapa 11 din La Liga

Spectacolul a continuat pe teren, unde Real Madrid a deschis scorul încă din minutul 5. Alt Balon de Aur „blanco”, Luka Modric, a înscris din fața porții, după o pasă splendidă a lui Vinicius.

Același Vinicius a ratat o șansă mare de 2-0 spre finalul primei părți, când a încercat un dribling în plus în loc să șuteze din poziție 1 vs. 1 cu portarul, iar ratarea s-a răzbunat.

Lamela a egalat în minutul 54, după ce Montiel l-a lăsat singur cu portarul cu o pasă filtrantă.

Carlo Ancelotti a efectuat trei schimbări în minutul 77, iar acestea au schimbat fața jocului. Doar două minute mai târziu, doi dintre nou-intrați, au combinat împreună cu Vinicius pentru golul de 2-1. Asensio i-a pasat lui Vinicius, iar brazilianul a trimis mai departe către Lucas Vazquez, care a împins balonul în plasă.

Federico Valverde a înscris cu o „torpilă” în Real Madrid - Sevilla: „E «posedat»”

În minutul 81, Federico Valverde a stabilit scorul final. A preluat scurt o pasă de la Asensio și a șutat necruțător, ca din tun, aproape de vinclu. Un gol fenomenal, al șaptelea înscris în acest sezon de mijlocașul uruguayan, care după meci a acuzat dureri, fiind lovit de Alejandro Gomez în prelungiri.

Golul lui Valverde a provocat o multitudine de reacții pe rețelele de socializare. Celebrul statistician MisterChip a scris: „La naiba, altă «bombă atomică» din partea lui Valverde. Băiatul ăsta e «posedat»”.

A fost al patrulea gol înscris de Valverde din afara careului mare în acest sezon de campionat. Nimeni din TOP 5 campionate europene nu se mai poate lăuda cu o asemenea cifră!

Cu victoria de sâmbătă seara, Real Madrid a ajuns la 31 de puncte acumulate în 11 etape. Barcelona are 25 momentan, dar și un meci în minus. Îl va juca în această seară, pe teren propriu, cu Athletic Bilbao.

Mai multe știri din fotbalul european: 

„Bestie!” » Tătărușanu a reușit un assist pentru AC Milan

Chelsea - Manchester United s-a aprins pe final: două goluri venite după minutul 85

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează