INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Două mutări-șoc pe piața transferurilor! Real Madrid și Barcelona, în prim-plan!

Barcelona și Real Madrid sunt primele două echipe din La Liga // sursă foto: Guliver/gettyimages +36   FOTO
Barcelona și Real Madrid sunt primele două echipe din La Liga // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 18:29

Jadon Sancho (20 de ani), marea revelație de la Borussia Dortmund, e curtat insistent de Real Madrid, iar Barcelona l-ar da pe Ousmane Dembélé (23) la Juventus ca monedă de schimb în transferul lui Miralem Pjanici (30).

Într-un sezon excelent, în care a marcat 20 de goluri și a pasat decisiv tot de atâtea ori (17 reușite și 17 assisturi în Bundesliga) în 39 de meciuri jucate la Borussia Dortmund, Jadon Sancho i-a atras din nou atenția lui Real.

Real Madrid îl vede drept noul „Ronaldo”

Clubul blanco ar vrea să-l transforme în noul Cristiano Ronaldo pe tânărul atacant englez. Insularul în vârstă de 20 de ani a fost foarte aproape de transferul la Madrid în 2017, dar pretenția lui de a juca numai la prima echipă a blocat tranzacția, pentru că spaniolii voiau să-l testeze întâi la Castilla.

Tot în această perioadă, se vorbește despre posibila mutare a lui Ousmane Dembélé de la Barcelona la Juventus. Campionul mondial francez (ex-Dortmund), 23 de ani, ar urma să fie folosit ca monedă de schimb în transferul lui Pjanici pe „Camp Nou”.

GALERIE FOTO. Vedetele de la Real Madrid și Barcelona au fost testate pentru COVID-19

+32 FOTO

VIDEO. Râzi cu noi: Câteva faze haioase din sportul amator

Citește mai multe știri despre La Liga:

Un fost arbitru spaniol, mărturie extraordinară despre confruntarea Mourinho - Guardiola: „Aici e un singur cocoș!”

Uluitor! Președintele Barcelonei le-a cerut jucătorilor încă o reducere a salariilor » Reacția lui Messi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cornel1961
cornel1961  •  04 Iunie 2020, 11:17

articol de doi bani. Pjanici -30 ani va fi transferat la Barcelona iar Dembele-23 ani, va fi moneda de schimb. E O GLUMA !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează