INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid și Manchester City pun la cale un schimb spectaculos: Gareth Bale și 70 de milioane de lire pentru o vedetă a „cetățenilor”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 15:17

Real Madrrid intenționează să facă o mutare interesantă pe piața transferurilor: 70 de milioane de lire și Gareth Bale (30 de ani) în schimbul mijlocașului Raheem Sterling, 24 de ani, starul lui Manchester City. 

Informația a fost lansată astăzi de Sky Sports, care notează că madrilenii așteaptă să-i vadă prestațiile englezului în partidele internaționale cu Muntegeru și Kosvo pentru a înainta o ofertă concretă. 

Potrivit sursei citate, managerul Pep Guardiola și-ar fi manifestat interesul pentru Gareth Bale, care la 30 de ani se află într-un moment de cumpănă al carierei.  

Din vedetă, galezul a ajuns „monedă de schimb” pe „Bernabeu”, unde repetatele conflicte cu Zinedine Zidane au dăunat evoluțiilor acestuia în ultimii ani. Cotidianul Marca a scris chiar săptămâna trecută despre o posibilă plecare a lui Bale în China, la Shanghai Shenhua . 

Cota ridicată de piață a lui Raheem Sterling, 140 de milioane de euro, nu-l încântă prea tare pe Florentino Perez, președintele madrilenilor, care ar fi mult mai tentat de un schimb care să-l includă pe Gareth Bale.

Raheem Sterling a evoluat de-a lungul carierei pentru Liverpool și Manchester City. Englezul e în lotul „cetățenilor” din 2015, pentru care a înscris 82 de goluri în 206 apariții în toate competițiile. 

Vezi și: 

Kylian Mbappe vrea la Real Madrid » Fostul președinte al lui Monaco dezvăluie: „Voia să ajungă cel mai bun, apoi să meargă în Spania”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează