INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Real Madrid și Manchester City se bat pentru un fotbalist de 23 de ani. Sumă uluitoare cerută în schimbul lui

Reece James (dreapta)/ foto Imago Images
Reece James (dreapta)/ foto Imago Images

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 10:25 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 13:52

Reece James, 23 de ani, este pe lista lui Real Madrid și, mai nou, pe a lui Pep Guardiola la Manchester City.  Ambele cluburi îl văd pe căpitanul lui Chelsea drept jucătorul ideal pentru postul de fundaș dreapta. Albaștrii sunt dispuși să discute despre un posibil transfer abia de la 80 de milioane de euro în sus.

Real Madrid l-a pus pe Reece James, 23 de ani, pe lista de achiziții încă din vară. Dar mai nou are o concurență serioasă pentru fundașul lui Chelsea. Potrivit cotidianului britanic The Independent, campioana Angliei și a Europei, Manchester City, a intrat pe fir și încearcă să-l deturneze din drumul spre „Santiago Bernabeu”.

Pep Guardiola l-ar fi pus pe James foarte sus pe lista sa de achiziții pentru stagiunea viitoare. Pe postul de apărător dreapta, acolo unde joacă internaționalul englez, îl are pe Kyle Walker, căruia i-a prelungit contractul în vară. Numai că Walker are 33 de ani și Pep vrea să-și asigure un înlocuitor pe măsură.

Lovitură pe piața transferurilor! » Prima mare mutare „făcută” de Real Madrid pentru 2024: aduce un fotbalist uriaș
SPANIA
Lovitură pe piața transferurilor! » Prima mare mutare „făcută” de Real Madrid pentru 2024: aduce un fotbalist uriaș

Reece James este văzut pe „Santiago Bernabeu” drept înlocuitorul perfect pentru „veteranii” Dani Carvajal și  Lucas Vasquez

James este foarte apreciat pentru iuțimea și calitățile ofensive, caracteristici care, alături de vârstă, le-au atras atenția și celor de la Real Madrid. Pe „Bernabeu”, el este văzut drept înlocuitorul perfect pentru Dani Carvajal (31 de ani) și Lucas Vazquez (32).

O mare problemă o va reprezenta însă suma de transfer, susține The Independent. În vară, Madridul plănuise să-i ofere lui Chelsea undeva în jurul a 40 de milioane de euro. Numai că albaștrii nici nu concepeau să pornească vreo discuție sub 80 de milioane de euro.

Reece James are contract cu Chelsea până-n 2028

Acum, că a apărut în peisaj și Manchester City, totul se complică. Este de așteptat o veritabilă licitație, de care londonezii vor să profite pentru a obține o sumă cât mai mare. În septembrie 2022, ei i-au prelungit contractul lui Reece James până-n 2028 și au control complet asupra întregii situații. 

Crescut la Academia lui Chelsea, fundașul în vârstă de 23 de ani este cotat pe transfermarkt.de la 65 de milioane de euro. Cu 5 milioane mai puțin decât în noiembrie 2022, scădere pusă și pe seama unei accidentări cu care s-a confruntat în perioada august - octombrie. 

Mai puteți citi:

Retras din fotbal în 2016, dublul campion din Premier League s-a apucat să vândă ceasuri de lux

Klopp, Gnabry și Raum fac afaceri împreună. În ce bagă bani managerul lui Liverpool și internaționalii germani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează