INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

REAL MADRID. Superofertă făcută de Real Madrid pentru doi jucători de la Chelsea: 112 milioane de euro

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2018 10:44

Chelsea a primit o superofertă de la Real Madrid pentru portarul belgianul  Thiabut Courtois și pentru mijlocașul brazilian Willian, dar așteaptă mai întâi să le aducă înlocuitori. Timpul o presează, mercato închizându-se pentru achiziții în Anglia pe 9 august.

Real Madrid a fost foarte liniștită, aproape absentă de pe piața transferurilor în această vară. În afara cedării lui Ronaldo și venirii lui Odriozola, campioana Europei nu a mutat, însă loviturile se anunță în august. Perez are deja două ținte clare, iar Marca susține că Chelsea ar fi primit o ofertă de 112 milioane E pentru Courtois și Willian. Portarul belgian are deja bagajele făcute, iar brazilianul ar completa locul din ofensivă lângă Bale.

L-a vrut și Barcelona

Luându-i la pachet, președintele blanco ar obține o reducere, altfel singur Willian costă 85 de milioane! Nu a venit însă și răspunsul de la Londra, pentru că albaștrii așteaptă să rezolve transferurile de schimb, mai ales că timpul îi presează: doar până pe 9 august mai pot face achiziții! Dacă Everton nu acceptă să îl vândă pe Pickford, titularul Angliei, pentru Sarri rămâne numai varianta Butland (Stoke) sau Reina (Milan). Iar Willian, dorit și de Barcelona înaintea lui Malcom și care mai are 2 ani de contract, ar aduce bani mulți de investit. 

Megaschimb și cu Juventus?

Sarri are planuri separate și pentru alte combinații. L-ar vrea din nou elev pe Higuain, amenințat după ce la Juventus a venit Ronaldo, și caută să-și întărească și defensiva. Ca să împuște doi iepuri dintr-un foc, i-a transmis campioanei Italiei că-i vizează pe Pipita și Rugani, oferind 55 de milioane de euro plus Morata, ce s-ar întoarce astfel după doi ani la Torino. Ca alternativă, londonezii ar negocia și transferul lui Caldara. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează