INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid transferă de la Inter! Zinedine Zidane vrea să facă o superachiziție din Serie A

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 14:58

Real Madrid este interesată de Marcelo Brozovic (27 de ani) de la Inter Milano. Mundo Deportivo anunță că Zinedine Zidane este un mare fan al mjlocașului croat și că ar vrea să-l aducă din vară. 

„Zizou" îl vede pe Brozovic drept un potențial înlocuitor al lui Casemiro, dar consideră că interistul s-ar descurca fără probleme și jucând alături de brazilian. 

În acest moment, Real Madrid nu are rezervă pentru Casemiro, acesta fiind singurul mijlocaș de profil defensiv din lotul madrilenilor. Brozovic este titular incontestabil în acest moment la Inter, pentru care a adunat în acest sezon 28 de meciuri în toate competițiile, 3 goluri și 5 pase de gol. 

60 de milioane de euroeste cota de piață a lui Brozovic, conform Transfermarkt. Mijlocașul croat mai are contract cu Inter până în iulie 2022.

VIDEO cu golul lui Brozovic din Inter - AC Milan 4-2

  • Articol de Daniel Grigore

Vezi și: 

Iker for president! Casillas, convins să candideze la alegerile pentru președinția Federației

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
10209355191619210
Dani Dany  •  12 Februarie 2020, 15:41

Nu mai *** ***. Unde sa joace la real un jucator de 29 de ani, care nici la inter nu e titular de drept. Kroos, casemiro, valverde. Nu -i nici peste kovacic care e mai tanar si nu are loc sa joace.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează