INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid - Valladolid 1-1 // Nu scapă de Guardiola! Sergi e fan Real Madrid şi a fost dat afară de Barcelona pentru insulte

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2019 11:44

Atacantul spaniol Sergi Guardiola, angajat în 2015 de Barça pentru opt ore, le-a refuzat ieri victoria albilor.

Golul lui Benzema n-a mai fost suficient pentru a ascunde problemele cronice ale vechii trupe a lui Zidane.

A fost doar o iluzie triumful de la Vigo. Real nu s-a schimbat peste noapte, şi-a păstrat slăbiciunile, semnele de întrebare, frământările lui Zidane, nostalgic după anii de vis ai primului mandat.

 Deşi a cheltuit foarte mult în vară, Madridul joacă tot cu vechea formulă, singura noutate cu Valladolid (1-1) fiind întoarcerea lui James Rodríguez ca titular. Tot Benzema, chiar şi accidentat, înscrie, dar un gol nu e de ajuns să câştige la cum se apără los blancos. Guardiola, Sergi nu Pep, i-a taxat pe "Bernabeu", mulţumindu-i şi lui Kroos pentru eroare.

Gol şi assist cu Real

Atacantul echipei patronate de brazilianul Ronaldo a speriat-o pe Real şi-n sezonul trecut, când a avut două goluri anulate. Guardiola fusese transferat în 2015 de FC Barcelona pentru formaţia B, însă la numai opt ore după ce semnase a şi fost dat afară, pe motive politice. El Pais a descoperit că Sergi postase cu doi ani mai devreme, pe Twitter, mesaje insultătoare şi la adresa Barcelonei, şi a Catalunyei, chiar în ziua unui Clasico! Fan Real Madrid, nu i-a iertat însă nici pe madrileni, în cele două ciocniri marcând un gol şi reuşind o pasă decisivă.

5goluri şi 3 pase decisive are Sergi Guardiola, 28 de ani, în 19 meciuri la Valladolid. A mai jucat la Granada, Adelaide United, Murcia, Cordoba și Getafe

5ani s-au împlinit sâmbătă de când Zidane a început cariera de antrenor la Real Castilla. A cucerit trei Ligi, un titlu şi o Supercupă a Spaniei, două Supercupe ale Europei şi două Mondiale ale Cluburilor

"Nu pot fi mulţumit când noi deschidem scorul în minutul 83, iar ei ne egalează în ultimul minut. Nu pot să fiu calm când comitem greşeli atât de mari. Accept că poţi pierde mingea, dar nu şi poziţionarea în teren!

Nu e o problemă de condiţie fizică, nici de temperatura din teren. Evident că am jucat mai slab după pauză, totuşi am înscris şi trebuia să închidem jocul. A avut şi Jovic o ocazie, dar e nevoie să muncim mai mult"

Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid

vezi și:

VIDEO Pas fals în fața propriilor fani! Real Madrid, egalată pe final de Valladolid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează