INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Raphael Varane, decizie MAJORĂ după ce Sergio Ramos și-a anunțat plecarea de la Real Madrid

Raphael Varane, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Raphael Varane, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 10:46 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 11:24

Raphael Varane (28 de ani) ar fi decis să semneze un nou contract cu Real Madrid.

Miercuri, vicecampioana Spaniei a anunțat despărțirea de căpitanul Sergio Ramos. La scurt timp după, a venit și o veste îmbucurătoare. 

Raphael Varane a decis să continue la Real Madrid

Potrivit jurnalistului Jose Felix Diaz, care lucrează pentru Marca, Raphael Varane ar fi decis să își prelungească contractul cu Real Madrid.

Fundașul central francez mai este legat de Real Madrid pentru un singur sezon, până în vara lui 2022, iar madrilenii se temeau că Varane nu va semna un nou contract. Stoperul dăduse semne că va pleca, dar în cele din urmă ar fi decis să continue la Madrid, conform sursei citate.

Varane, de 10 ani la Real Madrid

Raphael Varane, care se află în prezent alături de „naționala” Franței la EURO, evoluează de 10 ani la Real Madrid. În 2011, Varane a fost transferat de la Lens în schimbul a 10 milioane de euro, iar în cei 10 ani petrecuți în capitala Spaniei a scris istorie: are 18 trofee alături de clubul „blanco”, în tricoul căruia a jucat de 360 de ori!

Manchester United l-a curtat pe Varane

Dacă ar fi ales să plece, Varane nu ar fi dus lipsă de oferte. Printre cele mai importante a venit de la Manchester United, vicecampioana Angliei. Trupa lui Solskjaer îi oferă lui Varane un salariu greu de refuzat, 12 milioane de euro pe sezon, iar pentru Real Madrid pune pe masă 50 de milioane de euro.

Campionul mondial este cotat acum la 70 de milioane și a bifat 41 de partide și două goluri în stagiunea trecută.

VIDEO. Varane, peste 350 de meciuri pentru Real Madrid

Mai multe știri din La Liga:

Final de epocă! E oficial: Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid după 16 ani » Marca a dezvăluit motivul principal al rupturii

Barcelona și-a prezentat noul echipament principal: ce model au ales catalanii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează