INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

video Scandal uriaș după Real - Villarreal! Valverde i-a dat un pumn în față unui adversar în parcarea stadionului

Federico Valverde și Alex Baena. Foto: Imago Images
Federico Valverde și Alex Baena. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 10:16 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 12:07

Federico Valverde (24 de ani) l-a lovit pe Alex Baena (21), dar apropiații uruguayanului susțin că adversarul i-ar fi spus din nou ce i-a zis și pe 19 ianuarie: „Plângi acum, că fiul tău nu se va naște!”. Real Madrid a pierdut meciul de sâmbătă seară, 2-3 pe „Santiago Bernabeu” cu Villarreal.

Echipa lui Carlo Ancelotti a pierdut acasă, cu Villarreal, 2-3, pentru prima oară după patru ani, și poate rămâne la 15 puncte în spatele Barcelonei, dacă echipa catalană o învinge luni pe Girona.

Florin Răducioiu a analizat lupta la titlu din Superliga: „FCSB nu merită să devină campioană” + „Echipa cu cele mai mari șanse”
PLAY-OFF
Florin Răducioiu a analizat lupta la titlu din Superliga: „FCSB nu merită să devină campioană” + „Echipa cu cele mai mari șanse”

Villarreal vrea să facă plângere la poliție împotriva lui Federico Valverde

Altceva a atras atenția mai mult pe „Santiago Bernabeu”. După meci, Federico Valverde l-a așteptat în parcare pe Alex Baena și i-a dat un pumn în față, a dezvăluit Marca, jurnalul madrilen susținând că oficialii „Submarinului Galben” au înregistrat ce s-a petrecut și intenționează să facă plângere la poliție.

Marca a aflat și versiunea lui Valverde. Apropiații uruguayanului admit agresiunea, dar susțin că Baena „a făcut ceva foarte grav”. Acesta l-a provocat și totul a început la partida directă din Copa del Rey, pe 19 ianuarie, câștigată de Real, 3-2 în deplasare.

Soția lui Federico Valverde, complicații la a doua sarcină

Atunci, mijlocașul galbenilor l-ar fi lovit în joc pe Valverde, strigându-i: „Plângi acum, că fiul tău nu se va naște!”. Sâmbătă seară, pe „Santiago Bernabeu”, Baena ar fi repetat provocarea oribilă. Se știe că, la începutul anului, soția lui Valverde, Mina, are o a doua sarcină dificilă, iar la începutul anului a fost aproape să piardă copilul. Ea și Fede mai au un fiu, Benicio, de 3 ani.

La sfârșitul partidei, Fede s-ar fi dus după Baena. „Nu mai implica familia!”, i-ar fi spus înainte să-i dea un pumn.

Alex Baena neagă: „Este total fals”

În timpul emisiunii El Chiringuito, pe postul spaniol Mega TV, Baena a fost filmat și are o vânătaie sub ochi.

Jucătorul lui Villarreal neagă însă că l-ar fi provocat pe Valverde. „Sunt foarte trist din cauza acestei agresiuni și surprins de ce s-a spus despre mine. Este total fals că am zis asta”, a dezmințit el pe social media.

VIDEO. Rezumatul meciului Real Madrid - Villarreal (2-3)

Citește și:

Messi a bătut un nou record, depășindu-l pe rivalul Cristiano Ronaldo

Tătărușanu pleacă de la AC Milan, dar poate rămâne în Serie A

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
Stelian66
Stelian66  •  09 Aprilie 2023, 17:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

costeltudor
costeltudor  •  09 Aprilie 2023, 13:12

Tot meciul , cei de la Villareal au avut un comportament agresiv și provocator !!! Sunt convins ca principalul vinovat al acestui incident este jucătorul lui Villareal !!!

Jeptar
Jeptar  •  09 Aprilie 2023, 12:33
Postat de cirus11 pe 09 Aprilie 2023, 11:58

Hmm, singura chestie pentru care exista dovada este lovitura restul sunt doar vorbe.

In niciun caz nu-l astepta din senin, stiind bine ca este filmat. Aproape sigur a spus acea mizerie si a scapat ieftin cu un pumn.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează