INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 2-0

REAL MADRID. Vinicius a explicat cearta cu Pique din El Clasico: „Eu așa am crezut”

Vinicius și Pique s-au duelat constant în Real Madrid- Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages
Vinicius și Pique s-au duelat constant în Real Madrid- Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 21:13

Real Madrid a învins marea rivală Barcelona, 2-0, și este lider în La Liga. Vinicius a explicat azi cearta sa cu Gerard Pique din Clasico.

În timpul meciului, Gerard Pique, fundașul Barcelonei, și Vinicius Junior, atacantul lui Real Madrid, au avut o dispută după ce brazilianul a căzut în careu și a cerut penalty, după un contact cu Arthur. „Nu te-a atins, nu te-a atins! Ești nebun?!” i-a strigat catalanul. 

Vârful de 19 ani, care a marcat golul de 1-0, a explicat pe contul său de Youtube ce s-a întâmplat între el și fundașul catalan și ce i-a spus acesta. „Eu credeam că Pique m-a călcat. După ce am văzut videoul am realizat că nu a fost el, ci Arthur. De aceea m-a întrebat dacă sunt nebun”, a declarat Vinicius, potrivit Marca. 

Citește și:

Real Madrid și Juventus pregătesc schimbări de antrenori! Mauricio Pochettino la Real, Zinedine Zidane la Juventus cu Pogba și Ter Stegen

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează