INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Scandal la Madrid din cauza lui Vinicius

Vinicius Junior (23 de ani) a văzut cartonașul galben în victoria celor de la Real Madrid de pe terenul Osasunei, scor 4-2, din runda #29 din La Liga.
Vinicius Junior (23 de ani) a văzut cartonașul galben în victoria celor de la Real Madrid de pe terenul Osasunei, scor 4-2, din runda #29 din La Liga.

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 07:52 / Actualizat marti, 19 martie 2024 09:59

Vinicius (23 de ani) a fost jignit de suporterii Osasunei în meciul lui Real Madrid de la Pamplona (4-2), dar arbitrul Martinez Munuera nu a notat incidentul în raportul său.

Real Madrid ia atitudine! Clubul a emis un comunicat prin care anunță că a depus plângere la Comisia de Disciplină a Federației împotriva arbitrului Martinez Munuera.

Cea mai dură reacție după o nouă înfrângere a lui FCU Craiova: „Să-și atârne ghetele în cui!”
PETROLUL - FCU CRAIOVA 1-0
Cea mai dură reacție după o nouă înfrângere a lui FCU Craiova: „Să-și atârne ghetele în cui!”

De ce îl acuză Real Madrid pe arbitrul meciului cu Osasuna

Motivul? La centru în meciul câștigat de liderul LaLiga la Pamplona, 4-2 cu Osasuna, Munuera n-ar fi notat în raportul partidei insultele aduse lui Vinicius jr de către ultrașii echipei gazdă.

Camerele și microfoanele postului Movistar LaLiga au surprins momentul în care un sector al suporterilor Osasunei a scandat „Vinicius, mori!". S-a întâmplat înaintea executării unui corner.

Dani Carvajal a făcut un gest către arbitru, ducându-și degetul la ureche pentru a-i sugera să asculte și să ia notă de ceea ce se aude. Cu toate acestea, Martínez Munuera nu a menționat nimic în raportul de arbitraj. La secțiunea corespunzătoare publicului, arbitrul din Valencia a scris: „Normal” .

Comunicatul emis de Real Madrid

„Clubul nostru a depus o plângere la Comisia de Disciplină a Federației Regale Spaniole de Fotbal împotriva arbitrului Juan Martínez Munuera, ca urmare a redactării neglijente a raportului de arbitraj. Acest arbitru a omis voluntar și deliberat insultele și strigătele umilitoare îndreptate în mod repetat către jucătorul nostru Vinicius Junior, deși a fost avertizat insistent de jucătorii noștri în același moment în care acestea aveau loc.

În plus, Real Madrid a depus și o plângere la acest organism federativ în legătură cu insultele și strigătele umilitoare menționate anterior și le-a înaintat Comisiei de Stat împotriva Violenței, Rasismului, Xenofobiei și Intoleranței în Sport, pentru ca aceia care le-au rostit să fie identificați și pedepsiți.

Având în vedere aceste evenimente nefericite petrecute pe El Sadar, Real Madrid a extins plângerea pe care a depus-o vinerea trecută, 15 martie, la Procuratura Generală a Statului împotriva infracțiunilor de ură și discriminare, pentru insultele rasiste și pline de ură îndreptate la adresa jucătorului nostru Vinicius Junior în vecinătatea stadionului olimpic din Montjuic și a stadionului Metropolitan din Madrid, solicitând identificarea autorilor.

Real Madrid condamnă încă o dată aceste atacuri violente de rasism, discriminare și ură și cere să fie luate, odată pentru totdeauna, măsurile necesare pentru a eradica violența pe care o suferă jucătorul nostru Vinicius Junior”

Comunicat Real Madrid

VIDEO. Magicianul Robert Tudor a fost la un pas de a fi jefuit în magazinul lui Real Madrid

Mai puteți citi:

Negoiță atacă DUR în disputa cu Mircea Lucescu: „Bate câmpii! Pun pariu că el și Țiriac nu vor investi NICIODATĂ la Dinamo”

„Dinamitează” Superliga? Un patron din Superligă vrea 3-0 la „masa verde” după „cazul Matei”: „Vorbesc cu avocatul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  19 Martie 2024, 12:37

Un obraznic ce incita tribunele si apoi se plange ca a fost jignit,ingerasul.

oncica07
oncica07  •  19 Martie 2024, 11:35

Fiecare etapa e scandal cu vicentiu asta..ca e rasism, e rasism pe ....tine de caracterul sau abject si ca provoaca mai mereu. Rudiger de ce nu e atacat, camavinga si altii pe baza de rasism?? Fiecare echipa din la liga are 5-8 jucatori de culoare. Nimeni nu e atacat, doar asta si balotelli, pe unde mai leviteaza el..spaniolii sunt toleranti cu lgbtq, cu imigrantii, cu aia de culoare, dar vincenzo asta cade mereu de in plasa barbarilor spanioli..warum??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close