INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid vrea să joace restul meciurilor din acest sezon pe alt stadion! Cum arată arena și de ce pleacă de pe „Bernabeu”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 16:45

Real Madrid ia în calcul să joace partidele rămase din actualul sezon pe stadionul „Alfredo Di Stefano”.

Sezonul 2019/2020 din La Liga e în pericol să se încheie la comisii, fără să se mai joace vreun meci. Dacă pandemia de coronavirus va fi ținută sub control, oficialii spanioli plănuiesc disputarea partidelor cu porțile închise. E un prilej ideal ca Real Madrid să înceapă reperațiile anunțate la arena „Santiago Bernabeu”. Madrilenii așteaptă doar aprobarea din partea conducerii ligii, informează Marca. 

Stadion modern, cu 6.000 de locuri

Stadionul „Alfredo Di Stefano” este casa celor de la Real Madrid Castilla, echipa secundă a Realului. Arena face parte din complexul situat în afara orașului, la Valdebebas. Inaugurarea a avut loc în 2006, iar capacitatea este de 6.000 de locuri.

Citește și alte știri despre fotbalul din Spania:

Iker Casillas, mărturii la aproape un an de la infarct: „Mi-era frică să dorm și să merg”

Cristiano Ronaldo, „trădat” de doi fotbaliști uriași de la United și Real Madrid: „Messi e cel mai bun!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează