INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid vrea să se întărească de la o rivală: pe ce superjucător a pus ochii echipa lui Zidane

Lucas Hernandez (în dreapta) // FOTO: Guliver/ Getty Images
Lucas Hernandez (în dreapta) // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 09:00

Plecarea lui Pepe, în special, a lăsat o gaură în departamentul defensiv al lui Real Madrid. Chiar dacă portughezul nu mai juca regulat, Zidane are nevoie de rezerve de valoare pentru Ramos și Varane.

Conform Don Balon, Realul a pregătit o listă scurtă de 3 nume pentru a întări apărarea: Aymeric Laporte (23 de ani, Athletic Bilbao), Nicolas Otamendi (29 de ani, Manchester City) și Lucas Hernandez (21 de ani, Atletico Madrid). 

Aceștia sunt monitorizați de club și unul dintre ei va fi adus cât de curând se poate la Madrid. Otamendi nu este considerat o variantă pentru postul de titular, dar unul dintre ceilalți doi s-ar putea bate cu Varane pentru un loc lângă Sergio Ramos, titularul incontestabil din apărarea lui Real Madrid.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează