INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real scapă în sfîrşit de jucătorul de 4 milioane de euro pe an! Îl vrea Fenerbahce

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 aprilie 2012 13:39

Viitorul mijlocaşului lui Real Madrid, Lassana Diarra, 27 de ani, este departe de Bernabéu, dovadă că francezul a fost într-o vizită scurtă în Istanbul pentru a discuta cu unul dintre directorii clubului Fenerbahçe, Ali Yildirim.

Lass a profitat de faptul ca nu a fost convocat pentru partida împotriva Valenciei etapa trecută, pentru a asista un meci al lui Fenerbahçe. Dupa terminarea partidei, Lass şi impresarul său s-au întîlnit cu Ali Yildirim pentru a negocia un eventual contract. Conform site-ului as.com, francezul a cerut un salariu de 6,5 milioane de euro, cu 2,5 milioane mai mult decît primeşte de la Real Madrid. Încă nu s-a stabilit nimic oficial, dar cele doua părţi păstrează legătura şi se va vedea probabil la vară dacă transferul va reuşi.

Un lucru e clar, Lass nu va mai continua la Madrid. Clubul spaniol a renunţat la prelungirea contractului francezului din cauza cerinţelor sale financiare prea ridicate şi performanţelor în continuă scădere.

17 meciuri are Lass în tricoul Realului în Primera 2012, fără a marca vreun gol
(Ioana Dumitrescu)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  16 Aprilie 2012, 14:08

asta pana anul trecut avea numarul 10 la real :))

blaustein
blaustein  •  16 Aprilie 2012, 13:48

Ce prosti sunt turcaletii... Cheltuie o gramada de bani pe jucatori plictisiti de fotbal, venereaza niste mercenari, si aia se duca acolo, sa le ia banii, sa stea la soare si sa le arda femeile.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează