INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real se pune pe vînzări

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Real Madrid a încheiat campania de achiziţii odată cu aducerea neamţului Mesut Ozil, de la Werder Bremen.

 După prezentarea mijlocaşului de 21 de ani, care a costat 15 milioane de euro, directorul general Jorge Valdano şi-a anunţat viitoarea misiune: "Trebuie să vindem patru jucători. Lotul are acum 26 de oameni, iar 22 sînt suficienţi pentru a duce cu bine sezonul la capăt". Apoi a precizat: "Printre cei la care vom renunţa nu se va număra nici un spaniol".

Presa madrilenă pretinde că numele celor ce se vor despărţi de "Bernabeu" se ştiu. Este vorba de olandezul Rafael van der Vaar, francezul Lassana Diarra, malianul Mahamadou Diarra şi argentinianul Fernando Gago. Coincidenţă, toţi sînt mijlocaşi.

Pînă acum, pentru ei ar exista două oferte: Chelsea îl cere pe Van der Vaart, Real dorind pe el 15 milioane de euro, iar Lassana este solicitat de Alex Ferguson la Manchester United, avînd pregătiţi 24 de milioane de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
clau1981
clau1981  •  21 August 2010, 23:18

nu cred ca e adevarat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează