INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Real Sociedad - Barcelona 2-2 // Catalanii, la cele mai proaste cifre de la Guardiola încoace! ADN-ul clubului, în pericol

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 17:36

FC Barcelona s-a încurcat în deplasare cu Real Sociedad, scor 2-2, și poate pierde șefia clasamentului din La Liga la sfârșitul acestei runde. Mai mult decât atât, un alt amănunt important îi îngrijorează pe fanii catalanilor.

Barcelona a avut doar 46,58% posesie în remiza de la Sociedad, informează Marca, fiind departe de era în care Pep Guardiola făcea istorie pe Nou Camp. 

De altfel, cu Ernesto Valverde pe bancă, campioana Spaniei a avut posesie inferioară în 9 dintre cele 141 de meciuri. Prin comparație, Guardiola, în prezent antrenorul lui Manchester City, a cedat o singură dată controlul balonului, într-un interval de 247 de partide!

44%a fost cea mai slabă posesie pe care Barcelona a avut-o în mandatul lui Valverde, într-o victorie cu Betis, scor 4-1

Barcelona poate pierde locul 1 din La Liga la sfârșitul acestei etape, dacă rivala Real Madrid va reuși să se impună în deplasarea de la Valencia, meci care se va disputa în această seară, de la ora 22:00.

Rezumat video » Sociedad - Barcelona 2-2

VEZI ȘI:

REAL SOCIEDAD - BARCELONA 2-2 // VIDEO+FOTO Pas greșit făcut de catalani, care pot pierde șefia clasamentului la sfârșitul acestei runde!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează