INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL SOCIEDAD - BARCELONA 2-2

REAL SOCIEDAD - BARCELONA 2-2 // VIDEO Scandal la Barcelona după „furtul clasic”: „Arbitrul a văzut, dar nu a vrut să fluiere”

Articol de - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 16:03

Barcelona a remizat pe Real Sociedad, 2-2, „Centralul” Alberola Rojas le-a dat penalty bascilor după ce Sergio Busquets l-a tras de tricou pe Diego Llorente, dar nu a procedat la fel și când Diego Llorente aproape i-a rupt tricoul lui Gerard Piqué 

Barcelona, fără victorie înainte de El Clásico. (Meciul cu Real Madrid se joacă miercuri, pe 18 decembrie) Și dezamăgită. Și furioasă. Protestând împotriva arbitrului Alberola Rojas, care a judecat diferit două faze aproape identice. Hotărând soarta meciului. 

Rojas nu a reacționat. Nici VAR! 

Minutul 12: Busquets l-a tras de tricou pe Llorente la un corner al bascilor. S-a dat penalty. 
Minutul 90+2: Luis Suárez a centrat în fața porții lui Álex Remiro și același Llorente, victima lui Busquets, aproape că i-a rupt tricoul lui Piqué. "Centralul" nu a mai intervenit. Curios, nici Video Assistant Referee.

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului

„E 11 metri foarte clar la Piqué” 

Busquets, care acceptă că „m-am luptat cu Llorente și l-am ținut„ la prima lovitură de pedeapsă, crede că „e 11 metri foarte clar la Piqué. Arbitrul a văzut, dar nu a vrut să fluiere. Și nu știu de ce VAR nu a avut nicio reacție. Trebuia să aibă. Mi-ar plăcea să aflu care a fost explicația lor”. 

Președintele blaugrana, Josep Maria Bartomeu, i-a trimis o scrisoare de protest președintelui federației, Luis Rubiales. Dar scorul nu se mai schimbă. 2-2. 

„VARGONZOSO” 

Presa catalană s-a aprins după eroarea arbitrului Alberola Rojas. "El Clásico Robo", a titrat Mundo Deportivo pe copertă. "Furtul clasic", legând greșeala arbitrului de următorul meci, cu Real Madrid. Al doilea cotidian din Barcelona, Sport, a găsit un joc de cuvinte pentru prima pagină: "VARGONZOSO". A modificat "vergonzoso" (rușinos) cu VAR. 

„Dacă dai penalty la acțiunea lui Real Sociedad, atunci trebuie să fluieri și la faultul asupra lui Piqué” Frenkie de Jong, mijlocaș Barcelona 

„Eu nu sunt arbitru, nu știu dacă a fost penalty sau nu. Oricum, fiecare antrenor e subiectiv, vede fazele în favoarea echipei sale” 
Ernesto Valverde, antrenor Barcelona 

Citește și:

Pep Guardiola poate rezilia cu Manchester City! Clauza secretă a contractului prelungit până în 2021

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
10153340946630924
Alin Iliescu  •  16 Decembrie 2019, 07:26

Tu vezi ce vrei, dar cele două faze nu sunt identice. Se vede clar ca ținerea e reciprocă tot timpul în care mingea e in preajma lor.

valyomanyd
valyomanyd  •  15 Decembrie 2019, 21:38
Postat de cneius pe 15 Decembrie 2019, 19:55

Au batut la Inter cu tineretul, au odihnit titularii si...degeaba

Aha, am inteles, Barcelona e de vina ca nu au primit penalty..:))

cneius
cneius  •  15 Decembrie 2019, 19:55

Au batut la Inter cu tineretul, au odihnit titularii si...degeaba

Vezi toate comentariile (5)
Comentează