INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL VALLADOLID - REAL MADRID

REAL VALLADOLID - REAL MADRID // Isco Alarcon, protagonistul unei anchete disciplinare: „Nici nu dezbat așa ceva”

Isco Alarcon, Real Madrid
Isco Alarcon, Real Madrid

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 13:23

Isco Alarcon, 26 de ani, n-a prins lotul lui Real Madrid pentru deplasarea de la Valladolid, iar postul spaniol La Sexta informează că formația blanco a deschis o anchetă disciplinară în ceea ce-l privește pe mijlocaș.

Miercuri, când a aflat că nu e în lotul pentru meciul cu Ajax, Isco a decis să nu mai urce în autobuzul care ducea echipa la stadion și a plecat pe cont propriu, cu mașina, de la baza de pregătire. El n-a mers la stadion, n-a fost în vestiar pentru discuția programată cu Solari, iar antrenorul și-a informat superiorii, după regulamentul de ordine interioară.

Joi dimineață, Isco și-a cerut scuze și a primit o atenționare de la Sergio Ramos.

Vineri, în conferința de presă, Solari a fost categoric când a vorbit despre el: „Tratăm în interiorul clubului problemele disciplinare. Pentru ca juca, întâi trebuie să fii în formă bună fizic, apoi într-o formă competitivă. Nici nu dezbat așa ceva”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
agentul0007
agentul0007  •  10 Martie 2019, 22:07

cr 7 si zidane trebuiau tinuti . sa ales praful dupa plecarea lor . perez demisia sau adu 3 , 4 jucatori de valore . neymar sau mbape neaparat .

agentul0007
agentul0007  •  10 Martie 2019, 22:04

adul in forma fizica si psihica buna si bagal titular cateva meciuri si o sa vezi ca joaca fotbal de calitate . de ce cu zidane juca bine si tu tine numai stie fotbal ? scolari da ti demisia esti depasit . mai sunt inca vreo 4 5 jucatori care trebuie sa plece .

sadomarxist
sadomarxist  •  10 Martie 2019, 15:17

sa ai un asemenea jucator (dupa ce i-ai pierdut prosteste pe cristiano si zidane) si sa-ti bati joc de el... nu discut forma lui actuala, problema e de ce l-au lasat sa ajunga aici.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează