INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Rebelul Payet! A intrat în grevă pentru a forța un transfer, dar riscă o amendă uriașă acum

Payet, în prim-plan, e
Payet, în prim-plan, e "motorul" lui West Ham

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2017 00:00

Mijlocașul lui West Ham a intrat în grevă pentru a forța întoarcerea la Marseille, după ce a luat o primă de fidelitate de 1,15 milioane euro.

Dimitri Payet a devenit o problemă pentru West Ham. S-a înțeles cu Marseille, de unde venise în vara lui 2015, și ține morțis să se întoarcă în Franța.

Degeaba i-a arătat managerul Slaven Bilici contractul prelungit anul trecut până-n 2021. Internaționalul francez e atât de vehement că mai nou refuză să se antreneze cu "ciocănarii".

Schimbarea la față a lui Payet are legătură și cu trendul descendent pe care a intrat echipa în acest sezon, locul 13 în campionat, dar e legată și de bani.

În septembrie, el a încasat o primă de  fidelitate cifrată la 1 milion de lire sterline, aproximativ 1,15 milioane de euro. Iar acum, cu sacii-n căruță, a decis că West Ham e prea puțin pentru pretențiile unui finalist la Euro 2016.

287.000 €e amenda cu care West Ham îl amenință pe Payet pentru indisciplină   

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează