INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Refuză transferul pentru soție! Ce jucător a ratat Sampdoria și cum s-a rupt acordul

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 16 august 2018 11:18

Sebastián Driussi n-a mai semnat cu echipa genoveză de teamă că mutarea de la Zenit i-ar putea provoca soției pierderea sarcinii. Cluburile bătuseră palma pentru 20 de milioane de euro.

Familia este uneori mai importantă decât cariera. Sebastián Driussi a dat cu piciorul unui transfer în Serie A și a preferat să rămână la Zenit pentru soție.
Atacantul argentinian de 22 de ani mai avea doar să semneze contractul și ar fi devenit jucătorul Sampdoriei, care urma să le achite rușilor 20 de milioane de euro, în rate. S-a răzgândit în ultima clipă, temându-se că mutarea din St. Petersburg ar putea provoca pierderea sarcinii partenerei sale!

Adus de la River cu 15 milioane

"Nu pleacă de la Zenit, mai ales că nevasta lui este gravidă. Sunt doar zvonuri ale presei italiene", a declarat agentul Marcelo Simonian, confirmând că frumoasa blondă i-a cerut, explicit, lui Sebastián să decline oferta. Fosta echipă a lui Mircea Lucescu i-a plătit, acum un an, lui River Plate 15 milioane de euro pentru Driussi. Antrenorul Giampaolo trebuie să-și caute alt atacant, Doria având de ales între Niang, Paloschi și Oberlin.

6
goluri și 6 assisturi are Sebastián Driussi în 43 de meciuri disputate pentru Zenit

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează