INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Regele alungat! Antrenorul Spalletti l-a trimis acasă pe Totti, deși voia să-l titularizeze cu Palermo

Totti s-a certat cu Spalletti, care l-a folosit pe căpitan 35 de minute în cele 7 meciuri de la revenirea pe banca giallorossilor
Totti s-a certat cu Spalletti, care l-a folosit pe căpitan 35 de minute în cele 7 meciuri de la revenirea pe banca giallorossilor

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2016 00:00

Trebuia să fie din nou titular după 5 luni, în partida de aseară cu Palermo. Asta ca să mai uite de umilința îndurată miercuri în Ligă, câteva minute cu Real.

Ieri dimineață însă, a explodat "bomba" la Trigoria: Francesco Totti a părăsit cantonamentul, fiind exclus din lot pentru jocul cu Palermo! Legendarul căpitan, supranumit de fani "al optulea Rege la Romei", era trimis acasă de Spalletti.

Antrenorul giallorossilor l-a pedepsit pe atacantul de 39 de ani pentru un interviu acordat vineri și cu care nu era la curent sâmbătă, când îi promisese că va începe cu el.

"Era mai bine dacă-mi zicea în față lucrurile pe care le-am aflat din presă. Îl stimez ca persoană și ca tehnician, însă relația mea cu Spalletti se reduce la bună ziua și bună seara. La vară voi lua o decizie, pentru că mă doare", s-a revoltat al doilea marcator all-time din Serie A (244 de goluri), la doar 30 de recordul lui Piola.

"Îmi face rău să stau pe bancă. Înțeleg că la vârsta mea joci mai puțin, însă e urât un așa final de carieră pentru un om care a dat atâta Romei. Meritam mai mult respect"
Francesco Totti, căpitan Roma

"Îl pun pe picior de egalitate cu ceilalți și cred că Totti ne poate da ajutor imens în planul calitativ. Dar am nevoie de jucători care se retrag 40 de metri și Francesco nu poate"
Luciano Spalletti, antrenor Roma

300de goluri în 749 de meciuri a marcat Totti în 24 de sezoane pentru Roma în toate competițiile

217minute a prins Francesco în actuala stagiune la Roma, reușind un gol și două pase decisive

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (4)
141501726236024
Maimuta Albaneza  •  22 Februarie 2016, 11:01

Spalletti asta un fel de Cartu un no name in europa!

fancraiova
fancraiova  •  22 Februarie 2016, 10:49

Alooo baietii de ce nu cititi cum trebuie are in campionatul italiei 244 deci piola are 274 iar in toate compétitions totti are 300 jurnalistii sau referit ca golgeter in campionatul italiei ca e pe locul 2 dupa piola nu amestecati campionatul cu celalalte competitii

alin19alin
alin19alin  •  22 Februarie 2016, 09:43

pai e simplu , mai citesti o data si iti dai seama..... 244 de goluri in serie a si 300 in toate competitiile.... doamne , mare ti-e gradina....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează