INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Regretă că a pierdut timpul în cantonamente uitîndu-se la filme: "Ar fi trebuit să fac cursurile de antrenor"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 15:33

Steven Gerrard, 35 de jucători, are un sfat extrem de important pentru tinerii fotbaliști. Legenda lui Liverpool regretă că nu a început cursurile de antrenor cînd avea 20 de ani și propune o variantă interesantă în fotbalul englez.

În 2015, Gerrard a semnat cu LA Galaxy, după o cariera impresionantă în tricoul lui Liverpool. Este aproape sigur ultimul an din cariera de jucător a lui Stevie G. "Nu sînt sigur sută la sută, dar, probabil, acesta va fi ultimul meu an ca jucător".

Jucătorul povestește cum pierdea timpul în cantonamente cînd era doar un puști: "Regret că nu mi-am început să studiez pentru a fi antrenor la 21-22 de ani. Am irosit timpul atunci prin hoteluri. În cantonamente, cînd mă plictiseam, mă uitam la filme: The Office, The Sopranos. Ar fi trebuit să-mi iau licența, pentru ca acum să pot face cursurile Pro. Știu că mulți fotbaliști fac asta la finalul carierei. 

Tinerii jucători ar trebui să înceapă cursurile. Termini antrenamentul la ora 13:00, apoi mergi la cursuri după amiază, iar cînd îți închei cariera ești gata să fii antrenor, nu e nevoie să o iei de la început și să mergi la toate cursurile plictisitoare.

Oameni ca Jamie Carragher și Robbie Fowler au prea multe de oferit ca să fie lăsați așa să plece, pur și simplu. Îl admir pe Gary Neville care a făcut saltul devreme, mai ales la un club mare precum Valencia. E curajos, va fi o experiență senzațională pentru el, jos pălăria!

Și eu am obiective mărețe, îmi doresc să antrenez, îmi place ideea de a fi manager, dar în acest moment nu sînt deloc pregătit. Cînd începi să studiezi îți dai seama că e ceva cu totul diferit să fii antrenor. Ești responsabil să controlez 25 de bărbați cu ego-uri diferite, e o misiune grea", a declarat Gerrard pentru The Telegraph.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  04 Ianuarie 2016, 21:06

Diferența dintre ăsta și Ră3 este că Gerrard se uita la The Sopranos iar încetul la minte Raț2 , la Lolek și Bolek , să priceapă și el ceva ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close