INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Reguli bizare pentru reluarea antrenamentelor în Premier League: se interzic și alunecările

Alunecările sunt interzise în Anglia
Alunecările sunt interzise în Anglia

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2020 17:09

Fără îmbrățișări după goluri, fără scuipat și fără copii care escortează jucătorii înaintea meciurilor. Acestor restricții din Premier League li s-a adăugat alta pentru antrenamente. Reluând pregătirile normale, se vor interzice tacklingurile.

Grupurile de antrenament pentru formațiile din Premier League se vor limita la cinci fotbaliști, terenul va fi dezinfectat după fiecare ședință, la fel conurile, barele porților și fanioanele. Iar distanțarea socială va fi respectată pe cât de mult posibil. 

Două teste săptămânal 

Potrivit protocolului sanitar stabilit, jucătorii vor fi testați de două ori săptămânal, li se va lua zilnic temperatura. Se speră în reluarea Premier pe 12 ori 19 iunie, deși mulți se tem de infectarea cu coronavirus. Nu se aprobă disputarea meciurilor pe terenuri neutre și carantinarea pozitivilor va fi individuală!

VIDEO / Liga 3 nu se mai reia! Cine promovează în Liga 2 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

BUNDESLIGA. High-Tech Bayern Munchen » Dispozitiv miraculos pentru titlu

COVID-19. „Modelul suedez” lovește și în fotbal » Decizia incredibilă luată de Federație înaintea reluării campionatului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează