INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

Reguli pentru un campion mondial » Grosskreutz a fost pus la punct de iubita lui: ”Să nu bați mingea-n casă”

Grosskreutz și Cupa Mondială (alături de Neuer) // FOTO Guliver/⁠GettyImages
Grosskreutz și Cupa Mondială (alături de Neuer) // FOTO Guliver/⁠GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 00:00

Kevin Grosskreutz, 27 de ani, ex-Dortmund și Galatasaray, campion mondial cu Germania în 2014, nu mai joacă până la sfârșitul sezonului la Stuttgart, unde e coechipier cu Alex Maxim: are o ruptură la mușchii ischiogambieri.

Colac peste pupăză, altă bătaie de cap. De-abia mutat în noul apartament, Kevin a primit o listă cu 16 reguli de bună purtare de la iubita sa.

Printre altele, Caro i-a cerut: "Să nu vorbești cu gura plină, să spui mulțumesc și te rog, să nu-ți încalci promisiunile". Și i-a interzis să bată mingea-n casă și să scuipe. Dar Bild n-a precizat dacă ultima regulă se aplică și pe teren.

Cei doi sunt logodiți din octombrie 2014 și s-au cunoscut prin intermediul tatălui ei, care e dentistul mijlocașului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mplttev
mplttev  •  16 Martie 2016, 09:05

Brava fată. Îți place de ea numai dacă auzi ce-i cere amantului. Ai grijă neamțule dacă râgâi la masă să zici "pardon, scuze". Și să nu pui manele.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close