INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

REZUMAT VIDEO Remiză cu scântei între AC Milan și Atalanta. Unul dintre jucători a părăsit pe brațe partida

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 11:22 / Actualizat luni, 22 august 2022 11:39

AC Milan și Atalanta Bergamo au remizat, 1-1 , în cel mai important meci al zilei de duminică din Serie A. Disputa de pe Gewiss Stadium a fost aprinsă, iar golurile au fost marcate de Malinovsky pentru gruparea lui Gasperini și Bennacer pentru formația pregătită de Stefano Pioli.

AC Milan s-a aflat încă de la încpeutul partidei la timonă, având o serie de ratări prin Rafael Leao și Ante Rebic. Atalanta a fost mai pragmatică și a replicat rapid, reușind să deschidă scorul pe tabelă prin Ruslan Malinovsky, care a profitat și de o deviere a lui Kalulu, avantaj cu care gruparea din Bergamo a reușit să intre la cabine.

După pauză, Milanul a asediat poarta lui Muso, iar Atalanta a adoptat un stil mai defensiv, reușind să iasă doar pe contraatac.

Bennacer a dovedit și în jocul cu formața lombardă că este un pilon important la mijlocul terenului, astfel după ce l-a pus la grea încercare pe Muso. Din cornerul rezultat a reușit să egaleze cu un șut la colțul lung, care l-a lăsat mască pe portarul cu origini argentiniene. 

Până la final, ambele formații au jucat pe contre, însă rezultatul a rămas neschimbat pe tabelă.

Pierdere grea pentru Atalanta

În finalul partidei, Divok Origi a avut o intrare întârziată asupra lui Djimsiti, iar fundașul cotat la 17 milioane de euro a părăsit terenul în brațele medicililor. În locul său a intrat Caleb Okoli, care ar putea să-l substituie în continuare și la meciul cu Hellas Verona. 

De Ketalaere, lăudat de jurnaliști italieni

Noul transfer al rossonerilor, belgianul De Ketalere, intrat în minutul 58 în locul lui Brahim Diaz a fost lăudat de presa italiană.

„A ajuns la final, înainte de ultimul meci amical. Am putine îndoieli. Mi se pare un jucator talentat și foarte potrivit pentru fotbalul milanez. Are o capacitate remarcabilă, și anume aceea de a trece nemarcat. El dictează trecerea și are, de asemenea, o mare viziune periferică, și de asta avea nevoie Milan”, a spsus jurnalistul DAZN, Stefano Borghi, despre mijlocașul adus în această vară de AC Milan de la Brugge.

Atalanta: Musso - Djimsiti, Demiral, Toloi - Maehle, Koopermeiners, De Roon, Hateoboer - Pasalic, Malinovsky, Zapata 
Rezerve: Sportiello, Zortea, Boga, Lookman, Muriel, Okoli, F.Rossi, Ruggeri, Scalvini, Soppy

AC Milan: Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Hernandez - Bennacer, Tonali - Messias, Diaz, Leao - Rebic 
Rezerve: Adli, Bakayoko, Ballo-Toure, De Keteleare, Florenzi, Gabbia, Giroud, Kjaer, Mirante, Origi, Pobega, Saelaemakers, Tătărușanu.

  • Articol scris de Cătălin Stroia

Citește și: 

REZUMAT VIDEO Bizareriile lui Thomas Tuchel. După ce a fost măturat de Leeds, i-a lăsat pur și simplu mască pe englezi

VIDEO Emoționant » Cui i-a dedicat Robert Lewandowski primele goluri pentru Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează